Carpatian Riders
Coş cumpărături

Wakesurf

Wakesurf
Franghie sporturi nautice transfer ski combo
Noi
Brand: Jobe
Jobe`s Ski Combo Transfer este o franghie sportiva cu maner pentru toate sporturile nautice. Mânerul lat de 30,84 cm este prevăzut cu un cauciuc ce oferă o aderență foarte bună. Are un diametru de 28 mm, fiind foarte ușor, iar lungimea frânghiei este de 18,28 m...
25€
Fără TVA:21€
Placa Sporturi Nautice Wakesurf BB1.1 MY2018
La Reducere -15 %
Brand: Jobe
Placa Jobe Bodyboard pentru surfing, recomandata pentru distractie si relaxare. Este potrivita atat pentru incepatori cat si pentru cei mai experimentati. Se livreaza impreuna cu o lesa de siguranta pentru brat. Lesa pentru brat are o lungime de 107 cm si dispune de un sistem de fixare pe brat cu sc..
29€ 34€
Fără TVA:24€
Brand: Jobe
Jobe`s Ski Combo Transfer este o franghie sportiva cu maner pentru toate sporturile nautice. Manerul lat de 30,84 cm este prevazut cu un cauciuc ce ofera o aderenta foarte buna. Are un diametru de 28 mm, fiind foarte usor, iar lungimea franghiei este de 18.28 m...
30€
Fără TVA:25€
Franghie Sporturi Nautice Easy Up Deep V Deluxe
Pre-Order
Brand: Jobe
Franghia Easy Up Deep V Deluxe de la Jobe, cu maner, potrivita pentru sporturi nautice. Portiunea de prindere, manerul este rotund cu o grosime 27.4 mm si o latime de de 38.4 cm, este usor si are o aderenta foarte buna.  Lungimea franghiei este de 21.33 metri. ..
55€
Fără TVA:46€
Franghie Sporturi Nautice Wakesurf
Pre-Order
Brand: Jobe
Franghie cu maner Jobe pentru wakesurf. Manerul este confectionat din spuma EVA, are o aderenta foarte buna, este usor, moale, neted, cu sectiuni detasabile si o lătime de 25,4 cm.  Portiunea plutitoare facilitează recuperarea ei. Lungime totala: 7.31 metri cu 3 prelungiri...
55€
Fără TVA:46€
Placa gonflabila Sporturi Nautice Wakesurf Raddix
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Jobe Raddix Wakesurfer gonflabila este perfecta pentru o zi distractiva cu familia. Este usoara si odată dezumfalta este usor de depozitat, nu ocupa mult spatiu. Este fabricata cu tehnologie de lipire termica, constructie usoara cu cusaturi in X, Valva Halkey Roberts, 8" EZ lock aripioara. Pac..
360€
Fără TVA:303€
Placa Sporturi Nautice Wakesurf Laze
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Laze Wakesurfer de la Jobe a fost reproiectata in 2023 si vine cu o coada conica si o marime mai mare a navei pentru mai multa flotabilitate. Laze Wakesurfer este o placa usoara care potriveste atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati. Placa este confectionata din fibra de sticla tur..
420€
Fără TVA:353€
Placa Sporturi Nautice Wakesurf Raise
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Raise Wakesurfer de la Jobe a fost proiectata, ajustata si reglata pentru cea mai bună experienta de stil skim. Placa este confectionata din fibra de sticla turnata la presiune inalta cu miez EPS usor, punte EVA canelata, 3 aripioare, o sina subtire si o linie de rocker rapida, combinata cu un..
550€
Fără TVA:462€
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)