Carpatian Riders
Coş cumpărături

Senile

Senile
SENILE ATV CAMSO R4S SET 4 BUC
Pre-Order
Brand: CAMSO
Senilele Camso R4S sunt potrivite pentru modelele mai mici de ATV de pana in 600 cmc (perfect compatibile pt modelele CF MOTO), atat in scop recreativ, cat si utilitar. Fiind All Season, senilele se pot folosi pe toate tipurile de teren, fiind ideale pentru partide de pescuit si vanatoare, munci agr..
3.490€
Fără TVA:2.933€
Senile ATV BRP Can-Am APACHE 360 TRACK SYSTEM OUTLANDER  /  RENEGADE G2 - SET 4 BUC.
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Senilele BRP Can-Am APACHE 360 TRACK SYSTEM sunt unele dintre cele mai performante senile de pe piata, concepute special pentru a reduce frecarea şi vibraţiile. Senilele se Instaleaza pe ATV foarte usor, gratie kit-ului de instalare inclus. Senilele sunt compatibile cu modelele G2 (cu excepția model..
5.350€
Fără TVA:4.496€
SENILE ATV Camso X4S SET 4 BUC
Pre-Order
Brand: CAMSO
Noile senile Camso X4S sunt ultima generatie de senile, care ofera stabilitate si manevrabilitate. Dure si pregatite pentru extrem, senilele Camso X4S sunt potrivite pentru toate tipurile de ATV. Senilele ruleaza pe toate terenurile dificile, preponderant si recomandat zapada, dar la fel de usor si ..
5.490€
Fără TVA:4.613€
Senile SSV/UTV BRP Can-Am APACHE 360 LT - SET 4 BUC
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Senilele BRP Can-Am APACHE 360 LT sunt unele dintre cele mai performante senile de pe piata, concepute special pentru a sustine sarcini grele pe teren accidentat.  Instalarea acestora pe SSV/UTV este facila, gratie kit-ului de instalare inclus. Sunt compatibile cu modelele Can-Am MAVERICK / MAVERICK..
6.545€
Fără TVA:5.500€
SENILE SSV UTV Camso 4S1 SET 4 BUC
Pre-Order
Brand: CAMSO
Dure si pregatite pentru munci extreme, senilele Camso 4S1 sunt potrivite pentru toate tipurile de UTV si SSV. Ruleaza pe toate terenurile dificile, zapada, noroi, mlastini sau nisip, fiind destinate cu preponderenta zonei utilitare. Sunt extrem de rezistente si simplu de instalat. Bratele si elemen..
6.890€
Fără TVA:5.790€
Senile Atv Brp Can-Am Apache Backcountry Outlander  /  Renegade G2 - Set 4 Buc
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Senilele BRP Can-Am APACHE BACKCOUNTRY sunt unele dintre cele mai performante senile de pe piata, oferind cea mai mare zona de contact cu solul, cea mai ridicata garda de la sol si cea mai precisa directie. Senilele au un design inspirat din tehnologia folosita pentru snowmobilele BRP si sunt proiec..
7.021€
Fără TVA:5.900€
Senile Ssv Brp Can-Am Apache Backcountry Maverick/Maverick Max-Set 4 Buc
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Senilele BRP Can-Am APACHE BACKCOUNTRY sunt unele dintre cele mai performante senile de pe piata, oferind cea mai mare zona de contact cu solul, cea mai ridicata garda de la sol si cea mai precisa directie. Au un design inspirat din tehnologia folosita pentru snowmobilele BRP si sunt proiectate pent..
9.298€
Fără TVA:7.813€
Senile Utv Brp Can-Am Apache Backcountry Lt Track Kit Traxter/Traxter Max-Set 4 Buc
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Senilele BRP Can-Am APACHE BACKCOUNTRY LT TRACK sunt unele dintre cele mai performante senile de pe piata, oferind cea mai intinsa zona de contact cu solul. Au un design inspirat din tehnologia folosita pentru snowmobilele BRP si sunt proiectate pentru a oferi cea mai buna performanta in zapada adan..
9.298€
Fără TVA:7.813€
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)