Carpatian Riders
Coş cumpărături

Sisteme fixare

Sisteme fixare
Sistem Fixare Rhino Grip XL Bar Mount
Pre-Order
Brand: Kolpin
Sistem de fixare Kolpin Rhino XL cu suport de montare pe bara pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Design-ul unic ofera o putere superioara de prindere. Este potrivit pentru orice tip de ATV sau UTV, avand mai multe optiuni de montare si reglare la diferite unghiuri ..
47€
Fără TVA:39€
Sistem Fixare Rhino Grip XL Single
Pre-Order
Brand: Kolpin
Sistem de fixare Kolpin Rhino XL pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Design-ul unic ofera o putere superioara de prindere. Este potrivit pentru orice tip de ATV sau UTV, avand mai multe optiuni de montare si reglare la diferite unghiuri (pana la 360 de grade). Asigu..
55€
Fără TVA:46€
Sistem Fixare Rhino Grip Double
Pre-Order
Brand: Kolpin
Sistem de fixare Kolpin Rhino dublu pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Este potrivit pentru orice tip de ATV sau UTV, avand mai multe optiuni de montare si reglare la diferite unghiuri. Asigura o fixare foarte buna a uneltelor, protejandu-le de eventualele socuri d..
70€
Fără TVA:59€
Sistem Fixare Rhino Grip Ratcheting
Pre-Order
Brand: Kolpin
Sistem de fixare Kolpin Rhino pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente cu diametrul intre 2,5 - 10 cm. Dispune de un sistem special de fixare a uneltelor prin blocare cu clicket. Incarcatura se poate elibera foarte rapid prin simpla apasare a unui buton. Este potrivit pen..
92€
Fără TVA:77€
Sistem Fixare Rhino Grip Ratcheting KXP
Pre-Order
Brand: Kolpin
Sistem de fixare Kolpin Rhino cu suport de prindere KXP pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente cu diametrul intre 2,5 - 10 cm. Dispune de un sistem special de fixare a uneltelor prin blocare cu clicket. Incarcatura se poate elibera foarte rapid prin simpla apasare a unu..
105€
Fără TVA:88€
Sistem Prindere Drujba
Pre-Order
Brand: Kolpin
Suport Kolpin pentru prinderea si transportul oricarui tip de drujba pe ATV sau UTV. Este foarte rezistent, putand fi montat usor pe orice tip de ATV sau UTV. Suportul este reglabil cu 15 grade...
125€
Fără TVA:105€
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)