Carpatian Riders
Coş cumpărături

Remorci

Remorci
Remorca ATV GARDEN 300 BLACK
Pre-Order
Remorca ATV GARDEN 300 BLACK multifunctionala basculabila si usoara cu sarcina maxima de 300 kg este usor de manevrat, ideala pentru gradina, ferma, curti, vanatoare si multe alte activitati in aer liber. Remorca are cuva din polietilena rezistenta si cadru robust din otel. Constructia sa basculanta..
379€
Fără TVA:318€
Remorca ATV Storm 65
Pre-Order
Brand: Storm
Remorca Storm universala, cu un singur ax si fara sistem de franare, este ideala pentru vehicule mici (ATV-uri, UTV-uri, masini de tuns iarba, etc.). Este confectionata din tabla de otel zincata, dispune de un cadru rezistent de otel si este rabatabila. Poate fi utila in gospodarie, gradina, livada ..
420€
Fără TVA:353€
Remorca ATV Volcan 250
Pre-Order
Brand: Volcan
Remorca Volcan universala, de mici dimensiuni, cu o capacitate de incarcare de 250 kg, fiind construita special pentru vehicule mici (ATV-uri, UTV-uri, masini de tuns iarba, etc.). Este confectionata dintr-un metal de inalta calitate, cu o grosime de 1,5 mm, acoperit cu poliester, fiind foarte utila..
530€
Fără TVA:445€
Remorca ATV Volcan 400
Pre-Order
Brand: Volcan
Remorca Volcan universala, de mici dimensiuni, cu o capacitate de incarcare de 400 kg, fiind construita special pentru ATV-uri sau UTV-uri. Este confectionata dintr-un metal de inalta calitate, cu o grosime de 1 mm, intarit cu zinc la exterior, fiind foarte utila in gospodarie, livada, gradina sau i..
590€
Fără TVA:496€
Remorca ATV Volcan 500
Pre-Order
Brand: Volcan
Remorca Volcan universala, de mici dimensiuni, cu o capacitate de incarcare de 500 kg, fiind construita special pentru ATV-uri sau UTV-uri. Este confectionata dintr-un metal de inalta calitate, cu o grosime de 1,5 mm, acoperit cu poliester (disponibila si varianta acoperita cu zinc la exterior), fii..
630€
Fără TVA:529€
Remorca ATV Storm 90
Pre-Order
Brand: Storm
Remorca Storm universala, cu un singur ax si fara sistem de franare, este construita special pentru ATV-uri si UTV-uri. Este confectionata din tabla de otel zincata, dispune de un cadru rezistent de otel si este rabatabila. Poate fi utila in gospodarie, gradina, livada sau agricultura, fiind perfe..
690€
Fără TVA:580€
Brand: Jet-Loader
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare si cu o capacitate de 500 kg, fiind construita special pentru jetski-ul Sea-Doo Spark. Dispune de un troliu manual si anvelope de 10 inch. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
1.290€
Fără TVA:1.084€
Remorca Jetski Jet Loader Standard 13
Pre-Order
Brand: Jet-Loader
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare, cu o capacitate de 750 kg. Poate fi utilizata pentru transportul jetski-urilor precum modelele Sea-Doo GTI si RXP. Dispune de un troliu manual si anvelope de 13 inch. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
1.390€
Fără TVA:1.168€
Brand: Jet-Loader
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare, cu o capacitate de 750 kg. Poate fi utilizata pentru transportul jetski-urile de 2-3 locuri, precum modelele Sea-Doo GTX RXT. Dispune de un troliu manual si anvelope de 13 inch. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
1.490€
Fără TVA:1.252€
Brand: Jet-Loader
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare, cu o capacitate de 750 kg. Poate fi utilizata pentru transportul jetski-urilor Sea-Doo de 2-3 locuri. Dispune de un troliu manual, anvelope de 13 inch, stopuri cu LED rezistente la apa si este vopsita in culoare negru exclusive. Remorca est..
1.790€
Fără TVA:1.504€
Remorca Jetski Jet Loader Double Fara Sistem De Franare
Pre-Order
Brand: Jet-Loader
Remorca JET LOADER DOUBLE, fara sistem de franare, cu o capacitate de pana la 750 kg. Se poate utiliza pentru transportul jetski-urilor precum modelele Sea-Doo Spark, GTI, RXP. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
3.090€
Fără TVA:2.597€
Remorca Jetski Jet Loader Double Cu Sistem De Franare
Pre-Order
Brand: Jet-Loader
Remorca JET LOADER DOUBLE cu sistem de franare si capacitate de pana la 1300 kg. Se poate utiliza pentru transportul jetski-urilor precum modelele Sea-Doo GTI, RXP, GTX, RXT. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
3.390€
Fără TVA:2.849€
Remorca Jetski si ATV Jet Loader Double cu sistem de franare
Pre-Order
Brand: Jet-Loader
Remorca Jet Loader cu un singur ax, cu sistem de franare este conceputa pentru a transporta doua unitati, un jetski si un ATV. Capacitate de incarcare 992 kg. Sarcina totala 1.300 kg. Constructie din tabla galvanizata, anvelope de 10 inch, troliu cu cablu, sine reglabile din lemn acoperite cu mochet..
3.790€
Fără TVA:3.185€
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)