Carpatian Riders
Coş cumpărături

Remorci

Remorca ATV Storm 65
Pre-Order
Brand: Storm Model: Remorca ATV Storm 65
Remorca Storm universala, cu un singur ax si fara sistem de franare, este ideala pentru vehicule mici (ATV-uri, UTV-uri, masini de tuns iarba, etc.). Este confectionata din tabla de otel zincata, dispune de un cadru rezistent de otel si este rabatabila. Poate fi utila in gospodarie, gradina, livada ..
420€
Fără TVA:353€
Remorca ATV Volcan 250
Pre-Order
Brand: Volcan Model: Remorca ATV Volcan 250
Remorca Volcan universala, de mici dimensiuni, cu o capacitate de incarcare de 250 kg, fiind construita special pentru vehicule mici (ATV-uri, UTV-uri, masini de tuns iarba, etc.). Este confectionata dintr-un metal de inalta calitate, cu o grosime de 1,5 mm, acoperit cu poliester, fiind foarte utila..
530€
Fără TVA:445€
Remorca ATV Volcan 400
Pre-Order
Brand: Volcan Model: Remorca ATV Volcan 400
Remorca Volcan universala, de mici dimensiuni, cu o capacitate de incarcare de 400 kg, fiind construita special pentru ATV-uri sau UTV-uri. Este confectionata dintr-un metal de inalta calitate, cu o grosime de 1 mm, intarit cu zinc la exterior, fiind foarte utila in gospodarie, livada, gradina sau i..
590€
Fără TVA:496€
Remorca ATV Volcan 500
Pre-Order
Brand: Volcan Model: Remorca ATV Volcan 500
Remorca Volcan universala, de mici dimensiuni, cu o capacitate de incarcare de 500 kg, fiind construita special pentru ATV-uri sau UTV-uri. Este confectionata dintr-un metal de inalta calitate, cu o grosime de 1,5 mm, acoperit cu poliester (disponibila si varianta acoperita cu zinc la exterior), fii..
630€
Fără TVA:529€
Remorca ATV Storm 90
Pre-Order
Brand: Storm Model: Remorca ATV Storm 90
Remorca Storm universala, cu un singur ax si fara sistem de franare, este construita special pentru ATV-uri si UTV-uri. Este confectionata din tabla de otel zincata, dispune de un cadru rezistent de otel si este rabatabila. Poate fi utila in gospodarie, gradina, livada sau agricultura, fiind perfe..
690€
Fără TVA:580€
Brand: Jet-Loader Model: Remorca Jetski Jet Loader Junior 10
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare si cu o capacitate de 500 kg, fiind construita special pentru jetski-ul Sea-Doo Spark. Dispune de un troliu manual si anvelope de 10 inch. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
1.190€
Fără TVA:1.000€
Brand: Jet-Loader Model: Remorca Jetski Jet Loader Standard 13
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare si cu o capacitate de 750 kg, fiind construita special pentru jetski-urile Sea-Doo GTI si RXP. Dispune de un troliu manual si anvelope de 13 inch. Remorca este omologata pentru drumurile publice. Prevazuta pentru modelele SeaDoo GTI RXP...
1.290€
Fără TVA:1.084€
Brand: Jet-Loader Model: Remorca Jetski Jet Loader BIG
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare si cu o capacitate de 750 kg, fiind construita special pentru jetski-urile Sea-Doo de 2-3 locuri. Dispune de un troliu manual si anvelope de 13 inch. Remorca este omologata pentru drumurile publice. Prevazuta pentru modelele SeaDoo GTX ..
1.390€
Fără TVA:1.168€
Remorca Jetski Jet Loader BIG EXCLUSIVE
Pre-Order
Brand: Jet-Loader Model: Remorca Jetski Jet Loader BIG EXCLUSIVE
Remorca Jet Loader cu un singur ax, fara sistem de franare si cu o capacitate de 750 kg, fiind construita special pentru jetski-urile Sea-Doo de 2-3 locuri. Dispune de un troliu manual, anvelope de 13 inch, stopuri cu LED rezistente la apa si este vopsita in culoare Negru exclusive. Remorca e..
1.690€
Fără TVA:1.420€
Remorca Jetski JET LOADER DOUBLE FARA SISTEM DE FRANARE
Pre-Order
Brand: Jet-Loader Model: Remorca Jetski JET LOADER DOUBLE FARA SISTEM DE FRANARE
Remorca JET LOADER DOUBLE, fara sistem de franare si cu o capacitate de pana la 750 kg, fiind construita special pentru jetski-urile Spark, GTI, RXP. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
2.890€
Fără TVA:2.429€
Remorca Jetski JET LOADER DOUBLE CU SISTEM DE FRANARE
Pre-Order
Brand: Jet-Loader Model: Remorca Jetski JET LOADER DOUBLE CU SISTEM DE FRANARE
Remorca JET LOADER DOUBLE cu sistem de franare si cu o capacitate de pana la 1300 kg, fiind construita special pentru modelele GTI, RXP, GTX, RXT. Remorca este omologata pentru drumurile publice...
3.190€
Fără TVA:2.681€
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)