Carpatian Riders
Coş cumpărături

Motociclete Triumph

Brand: Triumph Model: Trident 660
Trident 660 este un roadster proiectat pentru distracție pură pe două roți. Extrem de manevrabil și de stimulant, acest model e dotat cu motorul cu trei cilindri în linie emblematic pentru Triumph, care transmite fiori de plăcere. Este înzestrat cu suspensii Showa, etriere Nissin, accelerație ride-b..
8.190€
Fără TVA:6.882€
Brand: Triumph Model: Street Triple S A2
Street Triple S este modelul care poate fi condus și de posesorii permisului categoria A2. Are un comportament dinamic, sprinten, natural, iar nivelul de execuție al detaliilor este cel mai bun din această clasă. Odată cu lansarea noii generații, toate componentele au fost optimizate și modernizate,..
8.490€
Fără TVA:7.134€
Tiger Sport 660
Pre-Order
Brand: Triumph Model: Tiger Sport 660
Triumph Tiger Sport 660 este modelul perfect pentru turele de zi cu zi, în cazul mersului la serviciu, pentru deplasare în oraș sau în cazul ieșirilor de weekend. Caracterul motorului cu trei cilindri îl diferențiază în categoria sport adventure de cilindree medie: un echilibru perfect al cuplului d..
8.990€
Fără TVA:7.555€
Street Twin
Pre-Order
Brand: Triumph Model: Street Twin
Street Twin este modelul cu cel mai mare succes din categoria Modern Classics, fiind apreciat pentru elementele premium și pentru stilul pur. E gândit pentru plăcerea pilotajului, pentru distracție și pentru a fi individualizat cu ușurință de fiecare proprietar. Motorul Bonneville HT de 900 cmc a fo..
9.290€
Fără TVA:7.807€
Brand: Triumph Model: Street Triple R
Street Triple R e chintesența genului streetfighter: combinația unui design agresiv și stilat cu performanțele motorului cu trei cilindri de 765 cmc. Bine dotat, are o putere debordantă și o manevrabilitate exemplară, indiferent dacă e folosit pe șosele sau scos pe circuit. Motorul provine din cel f..
9.990€
Fără TVA:8.395€
Brand: Triumph Model: BONNEVILLE T100
Bonneville T100 este modelul care nu se demodează niciodată și care te face să înțelegi de ce seria Bonneville a devenit legendară. E un clasic contemporan, cu comportament stradal neutru ce transmite încredere. Cu fiecare nouă generație devine mai manierat și mai performant. Motorul cu capacitatea ..
10.390€
Fără TVA:8.731€
Street Scrambler
Pre-Order
Brand: Triumph Model: Street Scrambler
Street Scrambler este un model creat pentru divertisment, cu care te simți liber și pe care nici suprafața de rulare deteriorată nu îl oprește. Ținuta, stilul și agilitatea i-au creat celebritatea, bicilindrul a trecut prin schimbări care i-au adus o putere mai mare, este mai bine înzestrat, atenția..
10.690€
Fără TVA:8.983€
Brand: Triumph Model: Tiger 850 Sport
Tiger 850 Sport este un model extrem de capabil. Îndeplinește tot ce îi ceri, stabilind noi standarde în ceea ce privește diversitatea, fiind un all-rounder cu personalitate, bine pregătit și abordabil. Acest model deschide noi orizonturi și începătorilor, pentru că motorul poate fi restricționat as..
10.990€
Fără TVA:9.235€
Brand: Triumph Model: Street Triple RS
Actuala generație Street Triple RS duce performanțele la un alt nivel odată cu semnificativele schimbări aduse motorului cu trei cilindri de 765 cmc. Acest propulsor a fost dezvoltat de echipa de ingineri care construiește motoarele folosite în Moto2™, iar cuplul și puterea au setări pentru a fi fol..
11.890€
Fără TVA:9.992€
Brand: Triumph Model: BONNEVILLE T120
Bonneville T120 - Întruchiparea adevăratei motociclete britanice. Mai performant, mai manevrabil și mai dotat, originalul Bonneville evoluează păstrând același ADN legendar. Silueta stilată arată caracterul fără compromisuri. Pasiunea pentru detalii perfecte se vede în elementele cromate precum evac..
12.290€
Fără TVA:10.328€
Bonneville T120 Black
Pre-Order
Brand: Triumph Model: Bonneville T120 Black
Sofisticat și extravagant, celebrul T120 Black este întruchiparea adevăratei motociclete britanice. Mai performant, mai manevrabil și mai dotat, originalul Bonneville evoluează păstrând același ADN legendar. Silueta stilată arată caracterul fără compromisuri. Pasiunea pentru detalii perfecte se vede..
12.290€
Fără TVA:10.328€
Brand: Triumph Model: Speed Twin
Emblematicul Triumph Speed Twin e reîmprospătat anul acesta, îmbunătățirile atingând mai multe capitole: mai performant, mai manevrabil, mai avansat tehnologic, păstrând totodată stilul premium cu finisaje atent manufacturate. Cu silueta sa inconfundabilă, modelul îmbină aspectul modern-clasic cu un..
12.490€
Fără TVA:10.496€
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)