Carpatian Riders
Coş cumpărături

Cutii ATV

Cutii ATV
INCUIETOARE CUTIE ATV GKA CU CHEIE
Pre-Order
Incuietoare cu cheie pentru cutiile GKA TESSERACT...
20€
Fără TVA:17€
Husa Cutie ATV Kolpin
La Reducere -17 %
Brand: Kolpin
Husa de protectie Kolpin pentru cutiile suplimentare pentru ATV. Ofera o protectie excelenta impotriva noroiului, prafului si a apei. Prelungeste durata de viata a cutiei si se poate curata foarta usor. Este potrivita pentru toate modelele de cutii cu dimensiunea maxima de 864 x 610 x 305 mm...
25€ 30€
Fără TVA:21€
Sistem ATV GKA Fixare Rapida Cutii Polaris
Pre-Order
Sistem rapid pentru fixare cutii  ATV Polaris. Setul include: 4 buc...
25€
Fără TVA:21€
Sistem Cutii ATV GKA Can-Am Fixare Rapida
Pre-Order
Sistem fixare rapid creat special pentru montarea cat mai usoara si rapida a cutiilor GKA Tesseract Can-Am...
25€
Fără TVA:21€
Husa Cutie ATV Deluxe
La Reducere -14 %
Brand: Kolpin
Husa de protectie Kolpin pentru cutiile suplimentare pentru ATV. Ofera o protectie excelenta impotriva noroiului, prafului si a apei. Prelungeste durata de viata a cutiei si se poate curata foarta usor. Este cea mai buna solutie pentru a pastra bagajele dvs. in siguranta si uscate, fiind confectiona..
30€ 35€
Fără TVA:25€
Captuseala termica pentru cutia modulara cargo 10 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Captuseala termica destinata utilizarii impreuna cu cutia modulara de 10 L (715005494). Poate contine cinci cutii de 473 ml sau sase cutii de 355 ml. Pastreaza gheata pentru o zi...
42€
Fără TVA:35€
Cutie textila suplimentara, cu prindere pe rezervorul atv-ului...
49€
Fără TVA:41€
Suport Prindere ATV Cutie Arma Kolpin IV/6.0
Pre-Order
Brand: Kolpin
Suport pentru prinderea pe ATV a cutiilor pentru arme Kolpin IV si Kolpin 6.0. Se potriveste cu toate tipurile de ATV-uri, fiind foarte rezistent. Asigura transportul in siguranta a armelor de vanatoare, prevenind vibratiile acestora...
78€
Fără TVA:66€
Brand: BRP Can-Am
Cutie ATV Can-Am pentru depozitarea diferitelor bagaje. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent  pentru a mentine incarcatura in siguranta in timpul calatoriei. Multumita sistemului Linq se ataseaza-detaseaza in cateva secunde, oferind o fixare sigura. Ofera un spatiu de depozitare ..
88€
Fără TVA:74€
Suport Prindere cu Bucla ATV Cutie Arma Kolpin IV/6.0 Universal
Pre-Order
Brand: Kolpin
Suport cu bucla pentru prinderea pe ATV sau UTV a cutiilor pentru arme Kolpin IV si Kolpin 6.0. Se potriveste cu toate tipurile de ATV-uri. Are o structura solida, fiind foarte rezistent. Cutia pentru arme se fixeaza foarte bine pe acest suport care previne eventualele vibratii din timpul transportu..
94€
Fără TVA:79€
Brand: Sikkia
Cutie textila pentru depozitare Sikkia, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material textil (nylon) foarte rezistent si impermeabil, oferind o capacitate mare pentru depozitare. In partea de sus a cutiei se poate prinde si transporta foarte usor arma de vanatoare. Este prevaz..
110€
Fără TVA:92€
Cutie ATV Arma IV Impact Kolpin
Pre-Order
Brand: Kolpin
Cutie speciala Kolpin IV Impact pentru transportul armelor de vanatoare pe ATV. Este confectionata din polietilena, un material foarte rezistent, protejand excelent armele. Ofera un spatiu larg pentru depozitarea si transportul armelor de vanatoare si un compartiment pentru luneta armei de pana la 5..
111€
Fără TVA:93€
Cutie ATV Kolpin Arma 6.0 Impact
Pre-Order
Brand: Kolpin
Cutie speciala Kolpin 6.0 Impact pentru transportul armelor de vanatoare cu o lungime maxima de 1295 mm. Este confectionata din polietilena, un material foarte rezistent, protejand excelent armele. Ofera un spatiu larg pentru depozitarea si transportul armelor de vanatoare si un compartiment pentru ..
117€
Fără TVA:98€
Brand: Sikkia
Cutie textila pentru depozitare Sikkia, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material textil (nylon) foarte rezistent si impermeabil, oferind o capacitate mare pentru depozitare. In partea de sus a cutiei se poate prinde si transporta foarte usor arma de vanatoare. Este prevaz..
119€
Fără TVA:100€
Brand: Sikkia
Cutie speciala Sikkia pentru transportul armelor de vanatoare pe ATV si UTV. Este confectionata din polietilena, un material foarte rezistent, protejand excelent armele. Ofera un spatiu larg pentru depozitarea si transportul armelor de vanatoare. Modelul dispune de o husa si un suport de prindere..
120€
Fără TVA:101€
Brand: BRP Can-Am
Geanta depozitare SSV Can-Am este rezistenta la intemperii si se ataseaza in spatiul nefolosit dintre scaune pentru a crește capacitatea de incarcare a vehiculului cu pana la 7,6 litri. Cutia are o constructie semi-rigida, pastrand obiectele în siguranță în timpul călătoriei. Dispune si de un buzuna..
129€
Fără TVA:108€
Brand: BRP Can-Am
Geantă rezistentă la intemperii, păstrează obiectele în siguranță în timpul călătoriei. Mărește capacitatea de încărcare a vehiculului cu 10 litri. Cutia are o construcție semi-rigidă, este prevăzută cu buzunar frontal compatibil cu ecranul tactil, permițând accesul facil la smatphone. Compatibilita..
129€
Fără TVA:108€
Cutie modulara cargo 10 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Cutia depozitare modulara SSV Can-am Maverick R de 10 L  are o constructie rezistentasi se inchide cu capac etans rezistent la intemperii. Se montează si se indepartare rapid, fara unelte. Necesita setul de instalare a bazei LinQ (295101009) pentru a stivui cutii sau pungi..
148€
Fără TVA:124€
Cutie ATV GKA Transport Arma Inclusiv Kit Fixare
Pre-Order
Cutia speciala GKA GUN CASE pentru transportul armelor de vanatoare pe ATV este confectionata din polietilena armata de inalta calitate, un material foarte rezistent la socuri si inghet. Capacul interior este confectionat dintr-un material textil care protejeaza arma de efectele oricarui impact meca..
160€
Fără TVA:134€
Cutia UTV GKA este conceputa special pentru modelul Segway Fugleman si este perfecta pentru depozitarea uneltelor sau a altor obiecte de mici dimensiuni, Cutia se instaleaza sub scaunul UTV-ului, este protejata de lumina directa a soarelui, fiind astfel perfecta chiar si pentru transportul unei gent..
160€
Fără TVA:134€
Cutie ATV / UTV Kolpin Arma 4.3 Impact cu Suport Universala
Pre-Order
Brand: Kolpin
Cutie speciala Kolpin 4.3 Impact cu suport universal pentru transportul armelor de vanatoare cu o lungime maxima de 1295 mm. Este confectionata din polietilena, un material foarte rezistent, protejand excelent armele. Ofera un spatiu larg pentru depozitarea si transportul armelor de vanatoare si un ..
170€
Fără TVA:143€
Cutie modulara cargo 20 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Cutia depozitare modulara SSV Can-am Maverick R de 20 L  are o constructie rezistentasi se inchide cu capac etans rezistent la intemperii. Se montează si se indepartare rapid, fara unelte. Necesita setul de instalare a bazei LinQ (295101009) pentru a stivui cutii sau pungi...
171€
Fără TVA:144€
Cutia de depozitare GKA F103 are un design modern, este universala si poate fi instalata atat pe portbagajul din spate cat si pe cel din față. De asemenea, poate fi instala pe ATV-urile pentru copii. Cutia GKA F103 dispune de doua incuietori metalice, care se inchid cu cheie. Volum: 45 l...
180€
Fără TVA:151€
CUTIE ATV GKA TRANSPORT ARMA VANATOARE
Pre-Order
Cutia speciala GKA GUN CASE OPTIC pentru transportul armelor de vanatoare pe ATV este confectionata din LDPE (polietilena de joasa densitate) reciclabil, de inalta calitate, un material foarte rezistent schimbarile de temperatura dar care nu necesita ingrijire speciala. Cutia este pevazuta cu maner ..
180€
Fără TVA:151€
Cutie modulara cargo 30 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Cutia depozitare modulara SSV Can-am Maverick R de 30 L  are o constructie rezistenta si se inchide cu capac etans rezistent la intemperii. Se monteaza si se indepartare rapid, fara unelte. Compatibila cu toate modelele cu sistem LinQ bază de 16”...
182€
Fără TVA:153€
Cutie pentru scule LinQ 19 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Cutie pentru scule LinQ 19 L Can-Am Maverick R, o constructie prin injectie HDPE cu capact rezistent la intemperii, etans si blocabil, are o capacitate maxima de 19 L.  Sistem usor de prindere, fără unelte, toate beneficiile LinQ - simplu, rapid și sigur. Kit de baza LinQ Cargo (860201806) inclus...
186€
Fără TVA:156€
Cutie ATV GKA R304 Universala
La Reducere -13 %
Cutia de depozitare spate ATV GKA R304 este compatibila cu designul oricarui ATV.  Este confectionata dintr-un plastic de inalta densitate si dispune de doua reflectoare rosii pe partea din spate si doua galbene pe laterale. Este spatioasa, are un volum de 75 l. Profilul din cauciuc face ca inchider..
199€ 230€
Fără TVA:167€
Cutie ATV GKA S304 Universala
La Reducere -13 %
Cutia de depozitare spate ATV GKA S304 este compatibila cu designul oricarui ATV. Cutia este o solutie buna pentru calatorii lungi cu familia, precum si pentru utilizare in conditii dificile. Este spatioasa, are un volum de 75 l. Profilul din cauciuc face ca inchiderea sa fie mai etansa, protejand b..
199€ 230€
Fără TVA:167€
Cutie ATV GKA CFMOTO CFORCE 600 EPS este o cutie suplimentara instalata pe locul scaunului pasagerului, peretele sau fiind conectat la cutia principala din spate. Totodata, aceasta este conceputa ergonomic pentru a nu deranja in niciun fel soferul, iar pentru confortul dumneavoastra, structura cutie..
200€
Fără TVA:168€
Cutia ATV pentru depozitare este creata special pentru ATV-ul CFMOTO CFORCE 850XC/1000 si este destinata transportului de bagaje mici. Este proiectata ergonomic, pentru a nu deranja in niciun fel soferul. Te poți sprijini de peretele frontal al cutiei ca spatar in timpul opririlor. Are două incuieto..
200€
Fără TVA:168€
Cutie ATV Kimpex Fata Universala
Pre-Order
Brand: Kimpex
Cutie suplimentara Kimpex pentru portbagajul fata al ATV-ului. Este confectionata dintr-un plastic foarte rezistent, fiind impermeabila. Se monteaza foarte usor pe orice tip de ATV. Se livreaza impreuna cu kit-ul complet de instalare. Volum depozitare: 57 Litri...
200€
Fără TVA:168€
Brand: Sikkia
Cutie Depozitare Spate Sikkia cu spatar, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena LLDPE). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Dispune de ochi de pisica in partea din spate si de un sistem de inchider..
200€
Fără TVA:168€
Cutie ATV Sikkia 8020 Universala
Pre-Order
Brand: Sikkia
Cutie depozitare spate Sikkia cu spatar, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena LLDPE). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Dispune de ochi de pisica in partea din spate si de un sistem de inchider..
210€
Fără TVA:176€
Cutie sport LinQ 17 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Cutie sport LinQ 17 L SSV Can-Am Maverick R, capacitate 17 l, partea inferioară rigidă, partea superioară semi-rigidă. Kit montare LinQ Cargo Base Kit inclus (860201801)...
219€
Fără TVA:184€
Cutie ATV GKA CFMOTO CFORCE 600 Fata
Pre-Order
Cutia pentru depozitare frontala GKA Tesseract este compatibila cu ATV-ul CFMOTO CFORCE 600 si este destinata transportului de bagaje mici. Confectionata dintr-un material foarte rezistent, cutia nu depasește dimensiunile ATV-ului si se potriveste perfect pe capota. In plus, inaltimea cutiei nu acop..
220€
Fără TVA:185€
Cutia ATV pentru depozitare frontala este creata special pentru ATV-ul CFMOTO CFORCE 850XC/1000 si este destinata transportului de bagaje mici. Confectionata dintr-un material foarte rezistent, cutia nu depasește dimensiunile ATV-ului si se potriveste perfect pe capota. In plus, inaltimea cutiei nu ..
220€
Fără TVA:185€
Cutie ATV GKA CFMOTO Х8/X10 Competition Sport
Pre-Order
Cutia de depozitare spate este realizata exclusiv pentru ATV-ul CFMOTO 850XC/1000/X8/X10 Competition Sport potrivindu-se perfect pe portbagaj fara a depasi dimensiunile quad-ului. Cutia va permite sa depozitati un set minim de instrumente si echipamente necesare pentru competitii. Incuietorea din ca..
220€
Fără TVA:185€
Aceasta cutie de depozitare este construita special pentru POLARIS SCRAMBLER. La proiectare au fost luate in considerare toate caracteristicile modelului, astfel cutia se integreaza perfect pe portbagaj si nu impiedica miscarile soferului.  Instalarea / dezinstalarea se face usor cu 4 suruburi intro..
220€
Fără TVA:185€
Brand: Sikkia
Cutie Depozitare Spate Sikkia cu spatar, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena densitate mare). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Dispune de ochi de pisica in partea din spate si de un sistem de..
220€
Fără TVA:185€
Cutie ATV Storm CFMOTO
Pre-Order
Brand: Storm
Cutie spate suplimentara pentru depozitarea diferitelor bagaje. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena densitate mare). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Este compatibila cu modelele de ATV-uri CF500-2А, CF500-А, CFORCE 400L ..
220€
Fără TVA:185€
Cutie ATV Storm Universala
Pre-Order
Brand: Storm
Cutie spate suplimentara pentru depozitarea diferitelor bagaje, in interiorul acesteia incapand 3 casti de protectie. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena densitate mare). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Este compatibila cu..
220€
Fără TVA:185€
Se potriveste perfect pe portbagaj fara a depasi dimensiunile quad-ului. Forma simpla a portbagajului nu incalca aerodinamica ATV-ului. Incuietorile din cauciuc de inalta calitate asigura o fixare stransa a capacului. Cauciucul de etansare de pe capacul cutiei protejeaza bunurile de umiditate, murda..
220€
Fără TVA:185€
Cutie semirigida SR LinQ 21 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Geanta semirigida SR LinQ 21 L Can-Am Maverick R, extensibila, capacitate 21 L. care utilizeaza sistemul de montare LinQ (brevet US 8777531 si US 8875830). Se monteaza simplu si rapid, fara unelte...
228€
Fără TVA:192€
Cutia fata GKA pentru ATV-urile Linhai este special conceputa si corespunde perfect designului ATV-ului. Cutia nu blochează vederea soferului, iar greutatea redusa a acesteia nu perturba echilibrul ATV-ului. Cutia se inchide cu 2 incuietori de inalta calitate, iar garnitura de cauciuc care etanseaza..
230€
Fără TVA:193€
Cutia de depozitare spate ATV GKA R304 NEW este compatibila cu designul oricarui ATV. Cutia este o solutie buna pentru calatorii lungi, precum si pentru utilizare in conditii dificile. Este spatioasa, are un volum de 100 l. Profilul din cauciuc face ca inchiderea sa fie mai etansa, protejand bunuril..
230€
Fără TVA:193€
CUTIE ATV GKA R306 Universala
Pre-Order
Cutia de depozitare spate ATV GKA  R306 UNIVERSALA este compatibila cu designul oricarui ATV. Cutia este o solutie buna pentru calatorii lungi, precum si pentru utilizare in conditii dificile. Este spatioasa, are profilul din cauciuc ceea ce face ca inchiderea sa fie mai etansa, protejand bunurile d..
230€
Fără TVA:193€
CUTIE ATV GKA SEGWAY SNARLER FATA
Pre-Order
Aceasta cutie de depozitare fata este conceputa special pentru modelul Segway Snarler. Cutia corespunde designului prietenos al Segway-ului, pastrand caracteristicile, nivelul de calitate si atentia la detalii a GKA Tesseract. Cutia este instalata pe portbagajul din fata in prizele standard folosind..
230€
Fără TVA:193€
Cutie ATV GKA TGB Blade 1000 Fata
Pre-Order
Cutia frontala este creata pentru TGB Blade 1000 si este destinata transportului de bagaje mici. Cutia se monteaza pe capota si nu depaseste dimensiunile ATV-ului. In plus, inaltimea cutiei ATV nu acopera luminile si nu obtureaza vizibilitatea soferului. Greutatea cutiei ATV este de doar 3,5 kg, sar..
230€
Fără TVA:193€
Cutia universala GKA R 307 este fabricata din polietilena de inalta densitate de prima clasa. Are un design modern si 2 reflectoare rosii pe spate. Volumul de 105 litri va permite sa plasati cu ușurință in portbagaj 2 casti, precum si toate echipamentele necesare. Încuietorile metalice se inchid cu ..
230€
Fără TVA:193€
Cutie ATV Sikkia 8050
La Reducere -4 %
Brand: Sikkia
Cutie depozitare spate Sikkia fara spatar, ideala pentru modelele de ATV echipate cu spatar pentru pasager. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena densitate mare). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Dispune de un sistem de inchi..
230€ 240€
Fără TVA:193€
Acesta cutie cu un design futurist este realizata dintr-un material foarte rezistent. Capacul se potrivește strans pe cutie, se inchide etanș datorita garniturii din cauciuc, protejand foarte bine impotriva prafului si a umezelii. Cutia are un volum de 80 l si este atasata la platforma din spate cu ..
230€
Fără TVA:193€
Cutie ATV GKA TGB Blade 650/1000 Fata NEW
Noi
Cutie ATV frontala pentru TGB Blade 650-1000 se atașeaza pe suportul frontal al ATV TGB Blade 650 - 1000 cu suruburi tip fluture incluse in kit si nu obtureaza vizibilitatea soferului. Incuietori fiabile din cauciuc precum si garnitura de cauciuc de etanșare de-a lungul marginii capacului protejeaza..
240€
Fără TVA:202€
Cutie ATV Kimpex Cargo Universala
Pre-Order
Brand: Kimpex
Cutie Depozitare Spate Kimpex Cargo pentru orice tip de ATV. Este una dintre cele mai apreciate cutii pentru ATV-uri de pe piata, oferind un spatiu larg pentru depozitarea diverselor bagaje, suficient de mare pentru castile de protectie. Este prevazuta cu spatar pentru pasager, fiind versiunea mai e..
240€
Fără TVA:202€
Geanta impermeabila LinQ Roll-Top Bag 40 L Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Geanta impermeabila LinQ Roll-Top Bag 40 L Can-Am Maverick R, in care se poate pastra echipamentul sau obiectele esentiale in siguranta. Dispune de captuseala inferioara, din spuma pentru protectie suplimentars si maner integrat pentru transport usor in afara vehiculului...
242€
Fără TVA:203€
Cos LinQ 90L Can-Am G3L / Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Cos LinQ 90L pentru ATV si SSV Can-Am, fabricat din polietilenă, cu o capacitate de depozitare de 90L. Usor de instalat si dezinstalat datorita sistemul LinQ, poate fi pozitionat pe portbagajul din fata sau din spate. Dispune de 6 manere pe margine pentru a instala cu usurinta corzi elastice. Posibi..
256€
Fără TVA:215€
Cutie ATV Kolpin Trail Universala
Pre-Order
Brand: Kolpin
Cutie depozitare Kolpin cu volum marit pentru portbagajul spate al ATV-ului. Este ideala pentru depozitarea echipamentului voluminos, avand pereti dublii din polipropilena, ce asigura o rezistenta excelenta. Este prevazuta cu incuietori speciale separate si garnituri care previn intrarea apei, prafu..
260€
Fără TVA:218€
Cutia ATV depozitare spate este creata special pentru ATV-ul CFMOTO CFORCE 450L/520L. Se potrivește perfect pe portbagaj, nu deranjeaza pasagerul si nici nu depasește dimensiunile ATV-ului. Cutia din spate este prevazuta cu 4 suporti quick-release, care sunt instalati in gaurile obișnuite din portba..
270€
Fără TVA:227€
Cutie ATV GKA CFMOTO CFORCE 550 / X5 / X6
Pre-Order
Cutia ATV depozitare spate este creata special pentru ATV-ul CFMOTO СFORCE 550 / X5 / X6. Se potrivește perfect pe portbagaj, nu deranjeaza pasagerul si nici nu depasește dimensiunile ATV-ului. Cutia din spate este prevazuta cu 4 suporti quick-release, care sunt instalati in gaurile obișnuite din po..
270€
Fără TVA:227€
Cutia ATV depozitare spate GKA Tesseract este compatibila cu ATV-ul CFMOTO CFORCE 625 Touring. Se potrivește perfect pe portbagaj, nu deranjeaza pasagerul si nici nu depasește dimensiunile ATV-ului. Cutia din spate este prevazuta cu 4 suporti quick-release, care sunt instalati in gaurile obișnuite d..
270€
Fără TVA:227€
Cutia ATV depozitare spate este creată special pentru ATV-ul CFMOTO CFORCE 850XC/1000. Se potrivește perfect pe portbagaj, nu deranjeaza pasagerul si nici nu depasește dimensiunile ATV-ului. Cutia din spate este prevazuta cu 4 suporti quick-release, care sunt instalati in gaurile obișnuite din portb..
270€
Fără TVA:227€
Cutia ATV depozitare spate este creata special pentru ATV-ul CFMOTO X4 CFORCE 450S. Cutia se potriveste perfect pe platforma de bagaje, nu depaseste dimensiunile ATV-ului si se potriveste in jurul spatarului scaunului fara a deranja pasagerul. Incuietorile metalice puternice cu cheie pastreaza in si..
270€
Fără TVA:227€
CUTIE ATV GKA CFMOTO CFORCE X5 NEW
Pre-Order
Cutia ATV depozitare spate este creata special pentru ATV-ul CFMOTO X5 CFORCE 520. Cutia se potrivește perfect pe platforma de bagaje alaturat spatarului si se fixeaza cu suportul special care vine cu setul. Caracteristicile standard, cum ar fi garnitura de cauciuc rezistenta la apa si praf de pe ca..
270€
Fără TVA:227€
Cutie ATV GKA TGB Blade 1000
Pre-Order
Aceasta cutie este construita special pentru TGB 1000 LT EPS si completează perfect imaginea ATV-ului. Cutia se monteaza si se indeparteaza rapid, nu este nevoie de instrumente suplimentare. Elementele de fixare cu eliberare rapida incluse in set se fixeaza in orificiile de pe portbagaj. Zavoarele d..
270€
Fără TVA:227€
Cutie ATV Kimpex Cargo Deluxe Universala
Pre-Order
Brand: Kimpex
Cutie Depozitare Spate Kimpex Cargo Deluxe cu spatar pentru ATV. Este una dintre cele mai apreciate cutii pentru ATV-uri de pe piata, oferind un spatiu mare pentru depozitarea diverselor bagaje. Se potriveste pe orice tip de ATV, avand un design modern. In partea de sus este prevazuta cu niste bari ..
270€
Fără TVA:227€
Cutie ATV Sikkia L7500 Universala
La Reducere -4 %
Brand: Sikkia
Cutie depozitare spate Sikkia L7500 cu scaun, spatar si manere pentru pasager, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor de curatat (polietilena densitate mare). Ofera un spatiu mare pentru depozitare, fiind impermeabila. Dispune de ochi de pisica ..
270€ 280€
Fără TVA:227€
Cutia spate GKA pentru ATV-urile Linhai, este special conceputa si completeaza perfect imaginea ATV-ului. Are un volum de aproape 100 de litri si poate depozita 2 casti plus alte bagaje, marind capacitatea utilă a portbagajului ATV-ului. Are incuietori metalice cu cheie, oferind siguranta bunurilor ..
280€
Fără TVA:235€
Aceasta cutie de depozitare este construita special pentru modelul POLARIS SPORTSMAN TOURING 570. La proiectare au fost luate in considerare toate caracteristicile modelului, astfel cutia se integreaza perfect pe portbagaj si nu impiedica miscarile soferului. Instalarea dureaza mai puțin de 30 de se..
280€
Fără TVA:235€
Cutie ATV GKA Polaris Sportsman Touring 850 / 1000
Pre-Order
Aceasta cutie de depozitare este construita special pentru modelele POLARIS TOURING 850 SP și TOURING XP 1000. La proiectare au fost luate in considerare toate caracteristicile modelului, astfel cutia se integreaza perfect pe portbagaj si nu impiedica miscarile soferului. Instalarea dureaza mai puți..
280€
Fără TVA:235€
Cutie ATV GKA Universala 75L C402
Pre-Order
Cutia ATV GKA Universala 75L C402 este fabricata dintr-un plastic de inalta calitate, spatarul moale, cotierele si manerele confortabile adancite in construcția ATV BOX fac o calatorie mai confortabila si maxim sigura...
280€
Fără TVA:235€
Cutie de depozitare a fost conceputa special pentru SSV CFMOTO Z5 / Z6 / Z8 / Z1000. Carcasa este creata in functie de dimensiunea portbagajului SSV-ului, astfel incat sa se potriveasca perfect si sa umple tot spatiul. Aceasta cutie vine cu setul de dispozitive de fixare cu eliberare rapida, iar mon..
280€
Fără TVA:235€
Cutie SSV GKA Polaris ACE 900
Pre-Order
Aceasta cutie de stocare a fost conceputa special pentru Polaris 900 ACE, este destul de spatioasa si permite conducatorului sa ia cu el tot ce are nevoie. Design-ul cutiei este astfel conceput incat aceasta sa nu depaseasca dimensiunile SSV-ului si sa utilizeze la maximum volumul platformei din spa..
280€
Fără TVA:235€
Aceasta cutie de depozitare este construita special pentru platforma din spate a modelelor CFMOTO UFORCE 1000. Caseta are doua incuietori din cauciuc incorporate. Acest model se distinge prin 2 compartimente de diferite dimensiuni cu capace articulate. Setul vine complet cu setul de montare si ..
280€
Fără TVA:235€
Aceasta cutie de stocare este proiectată pentru Can-am OUTLANDER 450/570. Au fost luate în considerare caracteristicile portbagajului din spate, astfel cutia se integreaza perfect cu portbagajul, prin urmare nu depaseste marginile ATV-ului. Cutia se monteaza pe un rack folosind suruburi in forma de ..
290€
Fără TVA:244€
Cutie ATV GKA Bombardier Can-Am Outlander G2
Pre-Order
Cutia ATV este creata pentru BRP Outlander 1000. Este destul de spatioasa, are un volum de 130 l, pot fi puse in ea doua casti, iar design-ul este conceput astfel incat cutia sa nu depasească dimensiunile ATV-ului si sa utilizeze la maximum partea din spate a platformei. Cutia ATV este atasata la ta..
290€
Fără TVA:244€
Cutie ATV GKA Segway Snarler AT6
Pre-Order
Aceasta cutie de depozitare este construita special pentru modelul Segway Snarler. La proiectare au fost luate in considerare toate caracteristicile portbagajului din spate, astfel cutia se integreaza perfect cu portbagajul, nu iese dincolo de lateralele portbagajului si nu impiedica miscarile sofer..
290€
Fără TVA:244€
Cutie ATV GKA TGB Blade 650/1000 Spate NEW
Noi
Cutia ATV TGB Blade 650 - 1000 se potrivește perfect pe suportul din spate al ATV-ului si este atasata cu suruburi tip fluture incluse in kit. Pe lateralele cutiei pot fi instalate doua canistre de 5 litri. In plus, garnitura de cauciuc rezistenta la apa asigura curatenia si protecția bagajelor in c..
290€
Fără TVA:244€
Aceasta cutie de stocare a fost conceputa special pentru UTV CFMOTO Z5 / Z6 / Z8 / Z1000. Carcasa este creata in functie de dimensiunea portbagajului UTV-ului, astfel incat sa se potriveasca perfect si sa umple tot spatiul. Aceasta cutie vine cu setul de dispozitive de fixare cu eliberare rapidă, ia..
290€
Fără TVA:244€
Aceasta cutie de depozitare spate este conceputa special pentru modelul Segway Villain. Cutia corespunde designului prietenos al Segway-ului, pastrand caracteristicile, nivelul de calitate si atentia la detalii a GKA Tesseract. Cutia este atasata la platforma de bagaje cu 2 suruburi fluture. Produsu..
290€
Fără TVA:244€
Trusa de scule LinQ Can-Am Maverick R
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Trusa de scule LinQ Can-Am Maverick R, contine: Clesti taietori,  Cleste cu falci lungi, Clesti de blocare, Cheie cu clichet 3/8″, Extensie cu clichet de 6″, Priza lungă 19 mm unitate 3/8″ - 6 puncte, Priză 18 mm 3/8″, Priză lungă 17 mm unitate 3/8″ - 6 puncte, Priza 15 mm 3/8″, Priza 13 mm 3/8″, Pr..
293€
Fără TVA:246€
Cutie ATV Kimpex Cargo Boxx Deluxe Universala
Pre-Order
Brand: Kimpex
Cutie Depozitare Spate Kimpex Cargo Boxx Deluxe pentru orice tip de ATV. In partea de sus este prevazuta cu bari pentru a putea transporta mai multe bagaje sau pentru canistra de combustibil. Asigura o protectie foarte buna pentru bagaje, fiind impermeabila. Ofera un spatiu larg pentru depozitare, s..
300€
Fără TVA:252€
Afişare 1 - 80 din 116 (2 pagini)