Carpatian Riders
Coş cumpărături

Cutii ATV

Cutii ATV
Carpatian-Riders va pune la dispozitie o gama larga de accesorii, printre care cutii&cosuri. Accesand site-ul veti gasi toate accesoriile potrivite pt moto, atv, quad!
Brand: GKA Tesseract Model: INCUIETOARE CU CHEIE CUTIE GKA TESSERACT
Incuietoare cu cheie pentru cutiile GKA TESSERACT...
20€
Fără TVA:17€
Husa Cutie ATV
-17 %
Brand: Kolpin Model: Husa Cutie ATV
Husa de protectie Kolpin pentru cutiile suplimentare pentru ATV. Ofera o protectie excelenta impotriva noroiului, prafului si a apei. Prelungeste durata de viata a cutiei si se poate curata foarta usor. Este potrivita pentru toate modelele de cutii cu dimensiunea maxima de 864 x 610 x 305 mm...
25€ 30€
Fără TVA:21€
Brand: GKA Tesseract Model: SISTEM FIXARE RAPID CUTII GKA TESSERACT CAN-AM
Sistem fixare rapid creat special pentru montarea cat mai usoara si rapida a cutiilor GKA Tesseract Can-Am...
25€
Fără TVA:21€
SISTEM FIXARE RAPID CUTII GKA TESSERACT POLARIS
La Reducere
Brand: GKA Tesseract Model: SISTEM FIXARE RAPID CUTII GKA TESSERACT POLARIS
Sistem rapid pentru fixare cutii  ATV Polaris. Setul include: 4 buc...
25€
Fără TVA:21€
Husa Cutie ATV Deluxe
-14 %
Brand: Kolpin Model: Husa Cutie ATV Deluxe
Husa de protectie Kolpin pentru cutiile suplimentare pentru ATV. Ofera o protectie excelenta impotriva noroiului, prafului si a apei. Prelungeste durata de viata a cutiei si se poate curata foarta usor. Este cea mai buna solutie pentru a pastra bagajele dvs. in siguranta si uscate, fiind confectiona..
30€ 35€
Fără TVA:25€
Suport Prindere Cutie Arma IV/6.0
Pre-Order
Brand: Kolpin Model: Suport Prindere Cutie Arma IV/6.0
Suport pentru prinderea pe ATV a cutiilor pentru arme Kolpin IV si Kolpin 6.0. Se potriveste cu toate tipurile de ATV-uri, fiind foarte rezistent. Asigura transportul in siguranta a armelor de vanatoare, prevenind vibratiile acestora...
55€
Fără TVA:46€
Cutie Arma IV Impact
Pre-Order
Brand: Kolpin Model: Cutie Arma IV Impact
Cutie speciala Kolpin IV Impact pentru transportul armelor de vanatoare pe ATV. Este confectionata din polietilena, un material foarte rezistent, protejand excelent armele. Ofera un spatiu larg pentru depozitarea si transportul armelor de vanatoare si un compartiment pentru luneta armei de pana la 5..
70€
Fără TVA:59€
Suport Prindere cu Bucla Cutie Arma IV/6.0
Pre-Order
Brand: Kolpin Model: Suport Prindere cu Bucla Cutie Arma IV/6.0
Suport cu bucla pentru prinderea pe ATV sau UTV a cutiilor pentru arme Kolpin IV si Kolpin 6.0. Se potriveste cu toate tipurile de ATV-uri. Are o structura solida, fiind foarte rezistent. Cutia pentru arme se fixeaza foarte bine pe acest suport care previne eventualele vibratii din timpul transportu..
70€
Fără TVA:59€
Cutie Arma 6.0 Impact
Pre-Order
Brand: Kolpin Model: Cutie Arma 6.0 Impact
Cutie speciala Kolpin 6.0 Impact pentru transportul armelor de vanatoare cu o lungime maxima de 1295 mm. Este confectionata din polietilena, un material foarte rezistent, protejand excelent armele. Ofera un spatiu larg pentru depozitarea si transportul armelor de vanatoare si un compartiment pentru ..
80€
Fără TVA:67€
Brand: BRP Can-Am Model: Cutie ATV Can-Am LinQ 7.5L
Cutie ATV Can-Am pentru depozitarea diferitelor bagaje. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent  pentru a menține încărcătura în siguranță în timpul călătoriei. Mulțumită sistemului Linq se atașează-detașează în câteva secunde, oferind o fixare sigură. Ofera un spatiu de depozitare ..
85€
Fără TVA:71€
Cutie Depozitare ATV Navigator Box Kolpin
-9 % Pre-Order
Brand: Kolpin Model: Cutie Depozitare ATV Navigator Box Kolpin
Cutie depozitare Kolpin pentru toate tipurile de ATV-uri. Este foarte rezistenta, putand fi inchisa si cu lacat pentru o siguranta suplimentara. Dispune de capac rabatabil, oferind un volum pentru depozitare de 122 litri. Dimensiuni: 914 x 482 x 355 mm...
109€ 120€
Fără TVA:92€
Cutie Textila ATV Sikkia 9010
Pre-Order
Brand: Sikkia Model: Cutie Textila ATV Sikkia 9010
Cutie textila pentru depozitare Sikkia, ideala pentru orice tip de ATV. Este confectionata dintr-un material textil (nylon) foarte rezistent si impermeabil, oferind o capacitate mare pentru depozitare. In partea de sus a cutiei se poate prinde si transporta foarte usor arma de vanatoare. Este prevaz..
110€
Fără TVA:92€
Afişare 1 - 12 din 79 (7 pagini)