Carpatian Riders
Coş cumpărături

Caiac

Caiac
Extensie padela Jobe Kayak Blade
Pre-Order
Brand: Jobe
Jobe Kayak Blade este o extensie pentru a transforma padela Fusion Stick sau orice padela din aluminiu într-o padela caiac! Are o lama de nailon usor, puternic si flexibil și ax din aluminiu, ax din aluminiu (26,5 mm), clapeta cu parghie cu pentru a se regla rapid si usor. Se potrivește tuturor pade..
29€
Fără TVA:24€
Padela aluminiu caiac Jobe Croft
Pre-Order
Brand: Jobe
Padela Jobe Croft Kayak este confectionata din aluminiu, din 4 piese cu lama din nailon...
49€
Fără TVA:41€
Padela aluminiu caiac Jobe Gama
Pre-Order
Brand: Jobe
Padela Jobe Gama Kayak este confectionata din aluminiu, din 4 piese cu lama din nailon...
59€
Fără TVA:50€
Padela aluminiu caiac Jobe Tasman
Pre-Order
Brand: Jobe
Padela Jobe Tasman Kayak este confectionata din aluminiu, din 4 piese cu lama din nailon...
59€
Fără TVA:50€
Brand: Jobe
Editia Jobe Kayak Adventure Vest unisex ofera confort, stil si siguranta. Vestele din aceasta editie speciala au culoarea personalizata, sunt confectionate dintr-o tesatura din nailon puternica si usoara care in combinatie cu panourile laterale elastice de spuma ofera libertate maxima de miscare si ..
69€
Fără TVA:58€
Caiac gonflabil Jobe Croft
Pre-Order
Brand: Jobe
Caiacul gonflabil Jobe Croft 340 este simplu, versatil si potrivit pentru calatorii solo sau in tandem. Confectionat din PVC si invelit intr-o husa durabilă din poliester 600D, caiacul aluneca usor cu o bază stabila de prelata si panouri din neopren rezistente la zgarieturi. Dispune de 3 supape Bost..
599€
Fără TVA:503€
Caiac gonflabil Jobe Gama
Pre-Order
Brand: Jobe
Caiacul gonflabil Jobe Gama 365 – este confectionat dintr-un PVC de 0,9 mm. Este confortabil si echipat cu 1 ez-lock click fin, 1 franghie bungee, 2 scaune confortabile cu sistem de fixare cu velcro, 2 palete: 4 bucati Padel din fibra de sticla cu lama din nailon, 2 supape de eliberare a presiunii, ..
799€
Fără TVA:671€
Caiac gonflabil Jobe Tasman
Pre-Order
Brand: Jobe
SCaiacul gonflabil Jobe Tasman – cu designul său deschis, redefineste notiunea de explorare. Conceput pentru confort, are 2 scaune confortabile cu sistem de fixare cu velcro,  2 palete: 4 bucati Padel din fibra de sticla cu lama din nailon, 3 valve de inalta presiune Bravo, 4 manere confortabile, pa..
999€
Fără TVA:839€
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)