Carpatian Riders
Coş cumpărături

Canistre

Canistre
Kit GKA alimentare canistra carburant
Pre-Order
Kit alimentare canistra carburant. Pachetul contine: palnie reglabila pentru facilitarea scurgerii, cu garnitura din cauciuc, capac pentru blocare, inele pentru fixarea capacului, capac suplimentar pentru evacuarea aerului...
15€
Fără TVA:13€
Sistem fixare rapid creat special pentru montarea cat mai usoara si rapida a cutiilor GKA Tesseract CFMOTO. Compatibil cu modele CFMOTO CFORCE 850XC / 1000 / 600...
25€
Fără TVA:21€
GKA POWER STAND este un suport pentru dispozitivul de fixare cu eliberare rapida BASIC pentru canistra CF Moto. Greutate: 1.2 kg...
30€
Fără TVA:25€
Sistem fixare canistre pe cutii GKA Tesseract
Pre-Order
Sistem fixare canistra de combustibil creat special pentru cutiile GKA Tesseract. Setul este format din sase suruburi de fixare cu piulite, miez de aluminiu și dispozitiv de fixare metalic...
30€
Fără TVA:25€
Sistem fixare rapida canistre pe cutii GKA Tesseract
Pre-Order
Sistem fixare canistra de combustibil creat special pentru montarea cat mai usoara si rapida a canistrelor pe cutiile GKA Tesseract. Setul este format din sase suruburi de fixare cu piulite, miez de aluminiu si dispozitiv de fixare metalic...
35€
Fără TVA:29€
Brand: Sikkia
Sistem de prindere / fixare pe orice tip de ATV sau SSV pentru canistra de combustibil Sikkia cu o capacitate de 20 Litri...
45€
Fără TVA:38€
Canistra combustibil GKA 5L CFMOTO ZFORCE 800 / 1000
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru SSV, capacitate 5.3 L, usor de transportat. Este fabricat din plastic special, foarte rezistent. Compatibil cu modelele de SSV: CFMOTO Zforce 800/Zforce1000: 2010-2015, 2016-2018...
50€
Fără TVA:42€
Brand: Sikkia
Canistra Sikkia pentru combustibil, confectionata din polietilena (LLDPE), un material foarte rezistent. Este ideala pentru ATV-uri, putandu-se monta pe orice tip de ATV sau UTV datorita sistemului special de fixare. Este foarte simplu de utilizat datorita formei ergonomice. Capacitate: 5 Litri...
50€
Fără TVA:42€
Canistra combustibil GKA 5L CUTIE ATV CFMOTO CFORCE 600/850/1000
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru ATV, capacitate 5 L, usor de transportat. Este fabricata din plastic special, foarte rezistent, robust de inalta densitate. Este extrem de rezistent la schimbarile de temperatura, ceea ce permite utilizarea acesteia in conditii off-road, in timpul expeditiilor ..
60€
Fără TVA:50€
Canistra combustibil GKA 5L Polaris Sportsman
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru ATV, capacitate 5 L, usor de transportat. Cutia este realizata din polietilena de inaltă densitate, rezistenta la inghet.Datorita capacitatea de a rezista la variatii uriase de temperatura sunt utilizate in conditii off-road, in timpul expeditiilor sau calatoriil..
60€
Fără TVA:50€
Canistra combustibil universala, capacitate 10 L, usor de transportat. Este fabricat din plastic special, foarte rezistent. Ideala pentru drumurile lungi, fara a avea grija combustibilului. Toate canistrele sunt echipate cu inel de blocare. Compatibila cu cutii GKA...
70€
Fără TVA:59€
Canistra combustibil GKA Tesseract CFMOTO 10 L este proiectată în dimensiuni clasice, dar într-un design nou, modern, mai agresiv si se fixeaza cu ajutorul dispozitivelor de fixare cu eliberare rapidă BASIC. Canistra are suprafețe iesite in relief și margini ascuțite pentru a-i crește rigiditatea și..
80€
Fără TVA:67€
Canistra combustibil speciala pentru ATV, capacitate 10 L, usor de transportat. Este realizata din polietilena de inaltă densitate, rezistenta la inghet.Datorita capacitatii de a rezista la variatii mari de temperatura, canistra este utilizata in conditii off-road, in timpul expeditiilor sau calator..
80€
Fără TVA:67€
Canistra combustibil GKA 8L POLARIS SCRAMBLER
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru platforma frontala a ATV-ului, capacitate 8 L, usor de transportat. Cutia este realizata din polietilena de inalta densitate, rezistenta la inghet. Se monteaza usor si sigur folosind elementele de fixare cu eliberare rapida. Este ideala pentru utilizare în timpul..
80€
Fără TVA:67€
Canistra combustibil GKA 10L ATV TGB Blade 1000
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru ATV, capacitate 10 L, usor de transportat. Este fabricata din plastic special, robust de inalta densitate, care este foarte rezistent la schimbarile de temperatura. Forma canistrei respecta conturul capacului cutiei, asigurand o potrivire perfecta intre aceste do..
90€
Fără TVA:76€
Canistra combustibil GKA 10L Can-Am Outlander
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru ATV, capacitate 10 L, usor de transportat. Este fabricat din plastic special, foarte rezistent. Ideala pentru drumurile lungi, fara a avea grija combustibilului. Pe o cutie se pot monta maxim 4 canistre. Compatibil cu cutia de ATV: Can-Am Outlander ( GKABOXXMR )..
90€
Fără TVA:76€
Canistra combustibil speciala pentru SSV, capacitate 15 L, usor de transportat. Este fabricat din plastic special, foarte rezistent. Compatibil cu modelele de SSV: Polaris RZR 1000...
90€
Fără TVA:76€
Canistra combustibil GKA 20L ATV CFMOTO
Pre-Order
Canistra combustibil GKA Tesseract CFMOTO 20 L este proiectată în dimensiuni clasice, dar într-un design nou, modern, mai agresiv si se fixeaza cu ajutorul dispozitivelor de fixare cu eliberare rapida BASIC. Canistra are suprafețe iesite in relief și margini ascuțite pentru a-i crește rigidi..
90€
Fără TVA:76€
Canistra combustibil GKA dreapta 5L CFMOTO ZFORCE Z10/ Z1000 Sport
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru SSV, capacitate 5.8 L, usor de transportat. Este fabricata din plastic special, foarte rezistent, polietilena de inalta densitate rezistenta la inghet.  Canistra este facuta special pentru cutia de stocare CFMoto ZForce 1000. Forma sa corespunde formei capacului ..
90€
Fără TVA:76€
Canistra combustibil GKA stanga 5L CFMOTO ZFORCE Z10/ Z1000 Sport
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru SSV, capacitate 5.8 L, usor de transportat. Este fabricata din plastic special, foarte rezistent, polietilena de inalta densitate rezistenta la inghet.  Canistra este facuta special pentru cutia de stocare CFMoto ZForce 1000. Forma sa corespunde formei ca..
90€
Fără TVA:76€
Canistra alimentare combustibil GKA 20L
Pre-Order
Canistra alimentare este concepută pentru alimentare mașini, motociclete, snowmobile, ATV, SSV etc. Capacitate 20 L, usor de transportat. Este fabricata din plastic special, foarte rezistent, polietilena de inalta densitate de cea mai buna calitate, rezistenta la schimbarile de temperatura si caza..
100€
Fără TVA:84€
Canistra Combustibil GKA 10L Segway Snarler Jerry
Pre-Order
Canistra GKA 10L Segway Snarler Jerry speciala pentru ATV, capacitate 10 L, usor de transportat. Este realizata din polietilena de inaltă densitate, rezistenta la inghet. Datorita capacitatii de a rezista la variatii mari de temperatura, canistra este utilizata in conditii off-road, in timpul expedi..
100€
Fără TVA:84€
Canistra combustibil GKA 15L POLARIS SPORTSMAN XP 1000
Pre-Order
Canistra de 15 litri este special conceputa pentru cutia de depozitare Sportsman XP 1000. Forma canistrei se potriveste atat cu forma capacului cutiei, cat si cu suportul frontal, asigurand o potrivire stransa intre suprafețele de împerechere. Canistra nu impiedica deschiderea capacului cutiei. Se m..
100€
Fără TVA:84€
Canistra Combustibil Gka 5L Fata Dreapta Brp Can-Am Outlander
Pre-Order
Canistra combustibil  de 5 L completeaza designul ATV-ului CAN AM BRP OUTLANDER, culoarea roșie și liniile ascuțite accentuand stilul sportiv, de aventura. Este fabricata din polietilena durabila de inalta densitate, rezistenta in cazul condițiilor meteorologice nefavorabile. Canistra se monteaza pe..
100€
Fără TVA:84€
Canistra Combustibil Gka 5L Fata Stanga Brp Can-Am Outlander
Pre-Order
Canistra combustibil  de 5 L completeaza designul ATV-ului CAN AM BRP OUTLANDER, culoarea roșie și liniile ascuțite accentuand stilul sportiv, de aventura. Este fabricata din polietilena durabila de inalta densitate, rezistenta in cazul condițiilor meteorologice nefavorabile. Canistra se monteaza pe..
100€
Fără TVA:84€
Brand: Sikkia
Canistra Sikkia pentru combustibil, confectionata din polietilena (LLDPE), un material foarte rezistent. Este ideala pentru ATV-uri, putandu-se monta pe orice tip de ATV sau UTV datorita sistemului special de fixare. Este foarte simplu de utilizat datorita formei ergonomice. Capacitate: 20 Litri...
109€
Fără TVA:92€
Canistra GKA Tesseract Segway Snarler Jerry Fata de 12 litri este special conceputa pentru ATV-ul Segway Snarler. Se instaleaza pe centrul portbagajului din fata folosind doua placi metalice si 4 suruburi cu piulite M6. Un suport de blocare de baza cu eliberare rapida este amplasat pe placa superioa..
120€
Fără TVA:101€
Canistra combustibil GKA 15L Can-Am Maverick X3
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru SSV, capacitate 15 L, usor de transportat. Este fabricat din plastic special, foarte rezistent la schimbarile de temperatura.  Este potrivita pentru utilizare în condiții extreme, in timpul expeditiilor sau in orice alte calatorii off-road. Compatibil cu cutia pe..
120€
Fără TVA:101€
Canistra Combustibil Gka 20L Polaris Rzr1000 Pro 2020
Pre-Order
Canistra combustibil  de 20 L completeaza designul indraznet al SSV-ului Polaris RZR PRO XP, în timp ce culoarea roșu aprins atrage atenția. Canistra se instaleaza rapid și ușor cu dispozitivul de fixare Basic-Lock  si este proiectate în așa fel încât să nu obstrucționeze deschiderea capacului p..
120€
Fără TVA:101€
Canistra combustibil GKA 21L fata CFORCE
Pre-Order
Canistra combustibil speciala pentru atv, capacitate 21 L, are forma ergonomica, usor de transportat, se monteaza pe partea din fata a ATV-ului. Este fabricat din plastic special, foarte rezistent. Compatibil cu modelele de ATV-uri: CFMOTO CFORCE 625/850/1000...
150€
Fără TVA:126€
Canistra combustibil GKA 15L BRP SEA-DOO RXP este instalata pe pupa (platforma din spate) a jet-ski-ului. La proiectarea canistrei s-au luat in considerare dimensiunile, geometria si alte caracteristici ale modelelor SEA-Doo. Manerele convenabile din partea superioara faciliteaza ridicarea si transp..
160€
Fără TVA:134€
Canistra combustobil GKA 20L de litri proiectata pentru gama de modele BRP Can-Am Outlander. Produsul este dezvoltat tinand cont de toate caracteristicile acestui ATV, astfel incat se potriveste perfect pe platforma din fata si nu impiedica vederea soferului. Designul canistrei Tesseract completeaza..
160€
Fără TVA:134€
Afişare 1 - 32 din 32 (1 pagini)