Carpatian Riders
Coş cumpărături

Intretinere Lant Moto

Intretinere Lant Moto
Brand: Scottoiler
High Temperature Red este un lubrifiant special creat pentru a fi utilizat impreuna cu sistemele Scottoiler de lubrifiere a lantului de motocicleta. Din punct de vedere al compozitiei chimice, High Temperature Red si Standard Blue, impart aceleasi caracteristici, cu deosebirea ca, High Red este..
11€
Fără TVA:9€
Ulei High Temperature Red 500ml pentru intretinere lant motocicleta
Pre-Order
Brand: Scottoiler
High Temperature Red este un lubrifiant special creat pentru a fi utilizat impreuna cu sistemele Scottoiler de lubrifiere a lantului de motocicleta. Din punct de vedere al compozitiei chimice, High Temperature Red si Standard Blue, impart aceleasi caracteristici, cu deosebirea ca, High Red este ..
16€
Fără TVA:13€
Brand: Scottoiler
Standard Blue este un lubrifiant special creat pentru a fi utilizat impreuna cu sistemele Scottoiler de ungere a lantului de motocicleta. Din punct de vedere al compozitiei chimice, Standard Blue si High Temperature Red impart aceleasi caracteristici, cu deosebirea ca, High Red este mai vascos, ceea..
16€
Fără TVA:13€
Dual Injector Scottoiler-sistem ungere lant-motocicleta
Pre-Order
Brand: Scottoiler
Pentru o lubrifiere ultra-precisa, Scottoiler a dezvoltat Dual Injector. Prin acest sistem, lubrifiantul este distribuit uniform si in acelasi timp pe ambele fete ale lantului, ceea ce inseamna o injumatatire a cantitatii de lubrifiant folosit, dar pastrand acelasi regim optim de lubrifiere...
29€
Fără TVA:24€
Lube Tube Scottoiler - rezervor pentru ungere lant motocicleta
Pre-Order
Brand: Scottoiler
Extinderea duratei de lubrifiere este foarte simpla prin utilizarea acestui dispozitiv. Rezervorul din silicon, Lube Tube este suficient de flexibil sa poata fi montat in spatele unuia dintre panourile motocicletei, fiind compatibil si usor de conectat la oricare dintre sistemele de lubrifiere Scott..
29€
Fără TVA:24€
Scorpion Dual Injector Scottoiler - sistem ungere lant-motocicleta
Pre-Order
Brand: Scottoiler
Prin sistemul Scorpion Dual Injector de la Scottoiler, lubrifiantul este distribuit uniform si in acelasi timp pe ambele fete ale lantului. Înlocuind dozatorul standard, acesta functioneaza alimentand ulei simultan pe ambele fete ale pinionului folosind duze unice de cleste cu alimentare dubla, asig..
29€
Fără TVA:24€
Brand: Scottoiler
vSystem, sistemul de lubrifiere a lantului de motocicleta actionat prin vaccum, impune standardul de performanta in materie de lubrifiere la nivelul lantului de motocicleta. vSystem se activeaza automat in momentul pornirii motorului, preluand in intregime functia de mentenanta si lubrifiere. vSyste..
119€
Fără TVA:100€
Brand: Scottoiler
Pompa electrica pentru lubrifierea lantului xSystem Electronic Scottoiler este perfecta pentru cei care calatoresc mult, reprezentand o solutie eficienta de intretinere a lantului motocicletei. xSystem ofera utilizatorului un control complet asupra locului in care poate fi montat, de exemplu pe cadr..
219€
Fără TVA:184€
Scottoiler eSystem v3.1 - sistem electronic ungere lant
Pre-Order
Brand: Scottoiler
Pompa electrica pentru lubrifierea lantului Scottoiler eSystem v3.1 este sistemul de lubrifiere etalon al celor de la Scottoiler, fiind cel mai premiat produs din gama producatorului. A fost votat ca “Accesoriul Anului” gratie performantelor deosebite, caracteristicilor tehnice ale acestuia si simpl..
279€
Fără TVA:234€
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)