Carpatian Riders
Coş cumpărături

Diverse

Diverse
Lentila antiaburire pinlock Atom SV
Pre-Order
Brand: MT Model: Lentila antiaburire pinlock Atom SV
Lentila antiaburire transparenta pinlock este compatibila cu castile modulare (flip-up) MT Atom SV (tip MT-V-16). Pentru o vizibilitate optima pe timp de zăpadă, lentila antiaburire transparenta pinlock este compatibila cu modelul nou de viziera MT. Modelul nou de viziera MT are pe interior o scobi..
20€
Fără TVA:17€
Viziera transparenta pinlock ready Atom SV
Pre-Order
Brand: MT Model: Viziera transparenta pinlock ready Atom SV
Viziera transparenta pinlock ready pentru cască modulara (flip-up) este compatibilă cu casca MT Atom SV (tip MT-V-16) Modelul nou de vizieră MT are pe interior o scobitură, locaș în care va fi inserată lentila. Sistemul nou de vizieră asigură un camp vizual mărit și are un canal interior pentru fix..
25€
Fără TVA:21€
RUCSAC SCOTT  HYDRO ROAMER
Noi Pre-Order
Brand: Scott Model: 246219
Rucsacul SCOTT Hydro Roamer reprezinta accesoriul perfect pentru urmatoarea ta aventura enduro. Construit special pentru plimbari scurte, acesta are mai multe buzunare de depozitare inclusiv un burduf de apa de 2 l. Rucsacul poate tine in siguranta tot ce aveți nevoie pentru o zi grozava de plimbare..
80€
Fără TVA:67€
RUCSAC SCOTT HYDRO RADIATOR
Pre-Order
Brand: Scott Model: 246220
Rucsacul Scott Hydro Radiator reprezinta accesoriul perfect pentru urmatoarea ta aventura enduro. Construit special pentru plimbari scurte, acesta poate tine in siguranta obiectele necesare in timpul deplasarii. ..
80€
Fără TVA:67€
Brand: Scott Model: 262909
Rucsacul Scott SMB 22, compatibil hydrapak, este accesoriul perfect pentru urmatoarea ta aventura cu snowmobilul. Confectionat din poliester impermeabil, rucsacul are un compartiment special pentru lopata, un buzunar pentru ochelari si catarame pentru prindere manusi...
100€
Fără TVA:84€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)