Carpatian Riders
Coş cumpărături

Politica de retur

Clientul are dreptul să solicite returnarea produsului, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPĂ CE NE-AŢI NOTIFICAT ÎN SCRIS PRIN FORMULARUL DE RETUR.

Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără completarea prealabila a formularului. Produsul se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorat si fără semne de uzură, la adresa comunicată de noi, după completarea formularului de retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Acesta poate opta pentru orice firma de curierat dorește pentru livrarea coletului, exclus Poşta Română.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Scorpion International S.R.L. doar în situația în care produsul livrat este defect sau primiți un alt produs decât cel comandat de dumneavoastră.

Rambursarea contravalorii comenzii se va face în termen de 7 zile de la primirea coletului retur cu condiția ca produsul/produsele sa fie primite în aceeași stare în care au fost livrate de către noi.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteţi contacta pe email la adresa hello@carpatian-riders.ro  sau la numărul de telefon 0728.120.780.