Carpatian Riders
Coş cumpărături

Kneeboard

Kneeboard
Brand: Jobe
Jobe`s Ski Combo Transfer este o franghie sportiva cu maner pentru toate sporturile nautice. Manerul lat de 30,84 cm este prevazut cu un cauciuc ce ofera o aderenta foarte buna. Are un diametru de 28 mm, fiind foarte usor, iar lungimea franghiei este de 18.28 m...
29€
Fără TVA:24€
Franghie Sporturi Nautice Easy Up Deep V Deluxe
Pre-Order
Brand: Jobe
Franghia Easy Up Deep V Deluxe de la Jobe, cu maner, potrivita pentru sporturi nautice. Portiunea de prindere, manerul este rotund cu o grosime 27.4 mm si o latime de de 38.4 cm, este usor si are o aderenta foarte buna.  Lungimea franghiei este de 21.33 metri. ..
55€
Fără TVA:46€
Placa Sporturi Nautice Kneeboard Slash
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Kneeboard Slash de la Jobe este confortabila si durabila, complet captusita, din spuma EVA. Dispune de curea de siguranta, canal central pentru stabilitate,  carlig de remorcare, aripioare (inotatoare) integrate care asigura o stabilitate si o manevrabilitate foarte buna. Greutatea maxima a ut..
169€
Fără TVA:142€
Placa Sporturi Nautice Kneeboard Slash
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Kneeboard Slash de la Jobe este confortabila si durabila, complet captusita, din spuma EVA. Dispune de curea de siguranta, canal central pentru stabilitate, carlig de remorcare, aripioare (inotatoare) integrate care asigura o stabilitate si o manevrabilitate foarte buna. Greutatea maxima a uti..
169€
Fără TVA:142€
Placa Sporturi Nautice Kneeboard Prophecy
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Kneeboard Prophecy Jobe, recomandata pentru toate tipurile de utilizatori, atat pentru incepatori cat si pentru cei experimentati, fiind foarte confortabila datorita constructiei sale mai largi si scaunului moale care protejeaza foarte bine genunchii la aterizari. Confectionata din fibra de st..
319€
Fără TVA:268€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)