Carpatian Riders
Coş cumpărături

Redresor/Optimizator Baterii

Redresor/Optimizator Baterii
Brand: TecMate Model: Cablu alimentare universal USB O113
Încărcați dispozitivul iPhone 5, 6 sau 7 și iPad 3, 4 sau AIR cu ajutorul cablului universal USB Charging i-8pin. Un cablu suplimentar scurt (30cm / 12 ") facilitează încărcarea la bord...
9€
Fără TVA:8€
Brand: TecMate Model: Cablu Conectare SAE O1
Cablu Tecmate pentru conectarea la bateria vehiculului, fiind recomandat pentru motociclete, ATV, snowmobile, jetski, etc. Dispune de conector SAE, reglete M6 si de protectie impotriva intemperiilor. Lungime cablu: 50 cm...
9€
Fără TVA:8€
Brand: TecMate Model: Clesti conectare baterie OptiMate O14
Clesti conectare baterie 15A, cu manere de cauciuc, cablu premium Tecmate 16AWG 1.31mm cu o lungime de 50 cm, conector SAE de mare putere cu etansare de cauciuc...
12€
Fără TVA:10€
Charge Now! O123
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Charge Now! O123
Tester Tecmate Charge Now! O123 cu LED pentru testarea si verificarea bateriilor. Cu ajutorul acestui tester simplu va puteti verifica daca bateria vehiculului dvs. este incarcata sau daca aceasta necesita incarcare. Dispozitivul Charge Now! de la Tecmate se conecteaza la baterie iar daca acesta inc..
14€
Fără TVA:12€
Brand: TecMate Model: Lanterna LED 12V O120
Lanterna Tecmate 12V LED Flashlight O120 cu conector SAE. Dispune de 6 LED-uri, fiind foarte utila in calatoriile sau plimbarile cu motocicleta, ATV-ul, snowmobilul, etc. Pe langa functia de lanterna, aceasta mai indeplineste si functia de tester al bateriei vehicului dvs. sau al sistemului de incar..
14€
Fără TVA:12€
Lanterna LED Reincarcabila O130
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Lanterna LED Reincarcabila O130
Lanterna reincarcabila Tecmate LED Flashlight O130 cu LED. Este foarte utila in calatoriile sau plimbarile cu motocicleta, ATV-ul, snowmobilul, etc. Aceasta se incarca la priza 12V tip bricheta a vehiculului dvs. Lumina rosie indica faptul ca lanterna este in curs de incarcare...
14€
Fără TVA:12€
Brand: TecMate Model: Pachet Promo TecMate O106 + O109
Pachet promotional Tecmate ce contine Incarcatorul Universal USB Tip Bricheta O106 si Setul de Adaptoare USB O109. Oferta valabila in limita stocului disponibil!..
14€
Fără TVA:12€
Pachet Promo TecMate O122 + Cablu Conectare
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Pachet Promo TecMate O122 + Cablu Conectare
Pachet promotional Tecmate ce contine testerul Charge Now! O122 si cablul de conectare la baterie. Oferta valabila in limita stocului disponibil!..
14€
Fără TVA:12€
Brand: TecMate Model: Set Adaptoare USB O109
Set de cabluri adaptoare USB Tecmate, ideale pentru conectarea si incarcarea diferitelor dispozitive mobile (GPS, telefon, tableta, etc.). Aceste cabluri adaptoare sunt compatibile cu cele mai populare marci de pe piata: Apple, Garmin, Samsung, etc. Pachetul include un cablu USB de 100 cm, doua adap..
14€
Fără TVA:12€
Incarcator Universal USB O100
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Incarcator Universal USB O100
Incarcator Universal USB Charger O100 Tecmate cu conector SAE. Este ideal pentru conectarea si incarcarea diferitelor dispozitive mobile (GPS, telefon, tableta, etc.) la bateria vehicului, fiind compatibil cu cele mai populare marci de pe piata: Apple, Garmin, Samsung, etc. Este prevazut cu protecti..
15€
Fără TVA:13€
OptiMATE USB O-105
Pre-Order
Brand: TecMate Model: OptiMATE USB O-105
Incarcator Universal USB Charger O105 Tecmate cu conector SAE.Este ideal pentru conectarea si incarcarea diferitelor device-uri. Incarcati rapid 2 dispozitive in acelasi timp , fiind prevazut cu 2 porturi USB . Este prevazut cu protectie impotriva socurilor de curent si cu un sistem care previne des..
20€
Fără TVA:17€
Brand: TecMate Model: Redresor OptiMate DC TO DC
Redresor OptiMate DC TO DC mentine bateria la incarcare completa, fara a se supraincarca niciodata, prelungind durata de viata si imbunatatind performanta bateriei. Carcasa rezistenta la intemperii cu cablu de alimentare DC de 6 ft/180 cm si cablu de incarcare de 6 ft/180 cm care se termina in conec..
30€
Fără TVA:25€
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)