Carpatian Riders
Coş cumpărături

Multi-Position boards

Multi-Position boards
Brand: Jobe
Jobe`s Ski Combo Transfer este o franghie sportiva cu maner pentru toate sporturile nautice. Manerul lat de 30,84 cm este prevazut cu un cauciuc ce ofera o aderenta foarte buna. Are un diametru de 28 mm, fiind foarte usor, iar lungimea franghiei este de 18.28 m...
29€
Fără TVA:24€
Franghie Sporturi Nautice Easy Up Deep V Deluxe
Pre-Order
Brand: Jobe
Franghia Easy Up Deep V Deluxe de la Jobe, cu maner, potrivita pentru sporturi nautice. Portiunea de prindere, manerul este rotund cu o grosime 27.4 mm si o latime de de 38.4 cm, este usor si are o aderenta foarte buna.  Lungimea franghiei este de 21.33 metri. ..
55€
Fără TVA:46€
Geanta Sporturi Nautice Padded Multi Board
Pre-Order
Brand: Jobe
Geanta Jobe Padded Multi Board este potrivita pentru sporturile nautice. Se potrivește cu ușurință tuturor Kneeboards, Wakeboards și Wakesurfers Jobe. Are un buzunar frontal foarte mare cu fermoar care oferă spațiu suplimentar pentru accesorii, curele de fixare si curele confortabile care o fac ușor..
69€
Fără TVA:58€
Placa Sporturi Nautice Multi Position Chipper
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Chipper aduce un sens cu totul nou distractiei pe apa. Acest produs All-In-One are un punct unic de tractiune pentru pornirea usoara, un fund complet rotund cu canale integrate pentru manevrabilitate cat mai buna, interior din spuma EVA si manere laterale din nylon, confortabile, care ofera si..
299€
Fără TVA:251€
Placa Sporturi Nautice Multi Position Stimmel
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Stimmel de la Jobe este fratele mai mic al lui Omnia. Jobe Stimmel este gata pentru a fi folosit ca skateboard, schi, wake skate / board si wake surfer cu un minim de 6 pozitii. Are o punte confortabilă din spuma EVA anti-alunecare, maner lateral turnat prin injecție cu cârlig pentru remorcare..
299€
Fără TVA:251€
Placa Sporturi Nautice Multi Position Omnia
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa Omnia de la Jobe este ideala pentru practicarea mai multor sporturi nautice. Omnia all-in-one este alegerea perfecta, fiind potrivita pentru skinboard, schi, wake skate / board sau wake surfer. Este confectionata dintr-o spuma speciala PU, acoperita cu un strat din fibra de sticla, fiind foart..
449€
Fără TVA:377€
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)