Carpatian Riders
Coş cumpărături

Bullbar

Bullbar
Bullbar Spate CfMoto Uforce 1000
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar STORM  spate pentru protectia UTV-ului. Este confectionat din țeava de oțel vopsita electrostatic, are o greutate de 3,6 kg si este foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru UTV, oferindu-i in acelasi timp o imagine individuala. Este compatibil cu modelele de UTV-uri CFMOTO UFOR..
90€
Fără TVA:76€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Are o greutate de 1,22 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CF MOTO CFORCE 450L (X4), CFORCE 450S/520S, 520 L...
100€
Fără TVA:84€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din otel si are o greutate de 2 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CF Moto CF..
100€
Fără TVA:84€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din teava de otel de 32 mm si are o greutate de 3.87 kg. Foarte rezistent, asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri..
110€
Fără TVA:92€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din otel si are o greutate de 2,4 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMoto CForce..
120€
Fără TVA:101€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din teava de otel de 32 mm si are o greutate de 4.94 kg. Foarte rezistent, asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri ..
120€
Fără TVA:101€
Bullbar Fata Smart CfMoto Uforce 1000
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar fata SMART STORM pentru protectia UTV-ului. Este confectionat din țeava de oțel vopsita electrostatic, are o greutate de 6,59 kg si este foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru UTV, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelel..
120€
Fără TVA:101€
Protectie bullbar fata UTV Yamaha Rhino 700
Pre-Order
Brand: Storm
Protecție bullbar fata STORM pentru modelul de UTV-uri Yamaha Rhino 700, 2008-2014. Este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu anodizat, foarte rezistent cu o grosime de 4 mm, având o greutate de 3,8 kg...
120€
Fără TVA:101€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Are o greutate de 4,3 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMOTO CFORCE 450L (X4), CFORCE 450S/520S, 520L. Se livreaz..
130€
Fără TVA:109€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat dintr-un otel foarte rezistent cu grosime de 32 mm si are o greutate de 4.21 kg. Asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMOTO CFORCE ..
130€
Fără TVA:109€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat dintr-un otel foarte rezistent cu grosime de 32 mm si are o greutate de 5.07 kg. Asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMOTO CFORCE ..
130€
Fără TVA:109€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Are o greutate de 3,9 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri TGB Blade 1000 (doar varianta standars LT), 2017-2019...
130€
Fără TVA:109€
Brand: Storm
 Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din teava otel si are o greutate de 4,06 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMo..
130€
Fără TVA:109€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Are o greutate de 4 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri TGB Blade 1000 (doar varianta standard LT), 2017 - 2019. Se l..
140€
Fără TVA:118€
Bullbar Fata ATV Yamaha Grizzly 550/700
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din otel si are o greutate de 6,6 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Yahama Grizzl..
140€
Fără TVA:118€
Bullbar / Bumper Fata ATV Suzuki KingQuad
Pre-Order
Brand: Silver-Tec
Bullbar / Bumper fata Silver-Tec pentru ATV Suzuki KingQuad. Este confectionat dintr-un otel foarte rezistent, asigurand o protectie excelenta a ATV-ului. Culoare: negru...
150€
Fără TVA:126€
Brand: Storm
 Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din teava de otel si are o greutate de 4,61 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CF..
150€
Fără TVA:126€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din otel si are o greutate de 4,6 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMoto X8 CFo..
150€
Fără TVA:126€
Bullbar Spate ATV CFMoto X8 CForce 800
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din otel si are o greutate de 3,5 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri CFMoto X8 CF..
150€
Fără TVA:126€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Confectionat dintr-un otel de 32 mm, are o greutate de 3,99 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Polaris Sportsman 100..
150€
Fără TVA:126€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului, confectionat dintr-o teava de otel de 32 mm, cu o greutate de 3,99 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Polaris Sports..
150€
Fără TVA:126€
Brand: BRP Can-Am
 Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Outlander 450 / 500 / 570 (Vizualizati fisa tehnica pentru toate compatibilitatile). Se liv..
150€
Fără TVA:126€
Brand: Storm
Protecție bullbar fata STORM pentru modelul de ATV-uri Suzuki KingQuad 700/750, 2006-prezent. Este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu vopsit electrostatic, negru, foarte rezistent cu o grosime de 4 mm, având o greutate de 4,3 kg...
150€
Fără TVA:126€
Bullbar Fata Atv Yamaha Grizzly 700
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului, confectionat dintr-un aluminiu vopsit electrostatic. Are o greutate de 4,13 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Yamah..
160€
Fără TVA:134€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din țeavă de oțel 32 mm si are o greutate de 5,26 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de A..
170€
Fără TVA:143€
Brand: Storm
Bullbar STORM  fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din țeavă de oțel de 32 mm vopsita electrostatic, are o greutate de 6,6 kg si este foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu mode..
170€
Fără TVA:143€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din țeavă de oțel de 32 mm si are o greutate de 5,44 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelel..
170€
Fără TVA:143€
Brand: Storm
Bullbar spate STORM pentru protectia SSV-ului CFMOTO Z10 / ZFORCE 1000 SPORT, confectionat din otel de 32 mm, vopsit electrostatic. Este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru SSV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva. Greutate 2.59 kg. Este compatibil cu modelul CFM..
170€
Fără TVA:143€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia SSV-ului, confectionat din otel opsit electrostatic, cu o greutate de 5,51 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru SSV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de SSV-uri CFMOTO ZFORCE  5..
170€
Fără TVA:143€
Bullbar Fata Atv Polaris Sportsman 1000/850/550
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului, confectionat dintr-un otel vopsit electrostatic. Are o greutate de 5,63 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Polaris S..
180€
Fără TVA:151€
Brand: Storm
Bullbar fata STORM pentru protectia SSV-ului CFMOTO Z10 / ZFORCE 1000 SPORT, confectionat din otel de 32 mm, vopsit electrostatic. Este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru SSV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva. Este compatibil cu modelul CFMOTO ZFORCE 1000 SPO..
190€
Fără TVA:160€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia SSV-ului, confectionat din otel vopsit electrostatic. Are o greutate de 6,98 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru SSV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva. Este compatibil cu modelele de SSV-uri CFMOTO ZFORCE  550/800/1000, 2..
190€
Fără TVA:160€
Brand: Storm
Bullbar STORM  fata pentru protectia UTV-ului. Este confectionat din țeava de oțel vopsita electrostatic, are o greutate de 6,87 kg si este foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru UTV, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ..
190€
Fără TVA:160€
Bullbar Fata Xt Can-Am Outlander 450 / 570
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Are o Constructie tubulara de mari dimensiuni, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu troliu. Este standard pentru modelele XT și se potrivește veh..
190€
Fără TVA:160€
Bullbar Kawasaki Brute Force 750
Pre-Order
Brand: Warn
Bullbar fata pentru modelele Kawasaki Brute Force 750. Este confectionat dintr-un material foarte rezistent impotriva coroziunii. Este proiectat special pentru ATV-urile utilitare de clasa medie si mare...
195€
Fără TVA:164€
Bullbar Suzuki 400
Pre-Order
Brand: Warn
Bullbar fata pentru modelele Suzuki LT-F400F. Este confectionat dintr-un material foarte rezistent impotriva coroziunii. Este proiectat special pentru ATV-urile utilitare de clasa medie si mare...
195€
Fără TVA:164€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia ATV-ului. Este confectionat din țeava de oțel si are o greutate de 5,81 kg, fiind foarte rezistent. Asigura o protectie excelenta pentru ATV, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Can-Am Renegade G2 8..
200€
Fără TVA:168€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia SSV-ului Can-Am Maverick Trail. Sistemul este confectionat din otel foarte rezistent si are o greutate de 2,3 kg. Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu mod..
200€
Fără TVA:168€
Bullbar Suzuki KingQuad
Pre-Order
Brand: Warn
Bullbar fata pentru modelele Suzuki KingQuad de 450/500/700/750. Este confectionat dintr-un material foarte rezistent impotriva coroziunii. Este proiectat special pentru ATV-urile utilitare de clasa medie si mare...
220€
Fără TVA:185€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia SSV-ului, confectionat din teava otel cu diametrul de 32 mm. Are o greutate de 5,71 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru SSV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva. Este compatibil cu modelele de SSV-uri Polaris RZR XP 1000 Tur..
230€
Fără TVA:193€
BULLBAR SPATE SSV Polaris RZR XP 1000 Turbo S
Pre-Order
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia SSV-ului, confectionat dintr-o teava de otel de 32 mm, cu o greutate de 5,98 kg, este foarte rezistent si asigura o protectie excelenta pentru SSV, oferindu-i in acelasi timp o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de SSV-uri Polaris RZR XP..
230€
Fără TVA:193€
Brand: BRP Can-Am
Bullbar Fata XT Cadru G2 Can-Am Outlander Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Dur si durabil, poate fi adaugat la modelul de baza Outlander pentru a converti vehiculul în modelul XT. Constructie tub mare cu f..
236€
Fără TVA:198€
Brand: BRP Can-Am
 Bullbar spate pentru protectia ATV-ului. Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu modelele de ATV-uri Outlander 650/1000 (Vizualizati fisa tehnica pentru toate compatibilitatile). Se livreaza i..
236€
Fără TVA:198€
Brand: BRP Can-Am
Bullbar-ul fata F B 354 Can-Am Outlander, rezistent, ofera protectie optima, imbunatatita partii din fata a vehiculului...
280€
Fără TVA:235€
Bullbar fata F B 354 Can-Am Outlander
Noi
Brand: BRP Can-Am
Bullbar-ul fata F B 354 Can-Am Outlander, rezistent, ofera protectie optima, imbunatatita partii din fata a vehiculului...
280€
Fără TVA:235€
Bullbar fata pentru Can-Am Renegade 1000R, Sunburst Yellow
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar-ul fata F B 354 Can-Am Outlander, rezistent, ofera protectie optima, imbunatatita partii din fata a vehiculului. Compatibil cu ATV Can-Am RENEGADE din 2018 pina in prezent...
280€
Fără TVA:235€
Bullbar fata pentru Can-Am Renegade 1000R, Sunburst Yellow
Noi Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar-ul fata F B 354 Can-Am Outlander, rezistent, ofera protectie optima, imbunatatita partii din fata a vehiculului. Compatibil cu ATV Can-Am RENEGADE din 2018 pina in prezent...
280€
Fără TVA:235€
Bullbar Fata ATV Extreme G2S Can-Am Renegade
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar Fata ATV Extreme G2S Can-Am Renegade are o constructie ultra-robusta si imbunatateste protectia fata a vehiculului. Este compatibil cu modele de ATV-uri Renegade 1000 G2S(2013-2019), 500 G2S( 2015), 570 G2S( 2016-2018), 650 G2S( 2018-2019), 800 G2S( 2015), 850 G2S( 2016-2018)...
301€
Fără TVA:253€
Bullbar Spate Expedition Atv Can-Am
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar spate Expedition Can-Am fabricat din tub de otel profilat de 1.5”  (38 mm) acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior, pentru protectia partii din spate a ATV-ului.  Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai a..
301€
Fără TVA:253€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia SSV-ului Can-Am Maverick X3. Sistemul este confectionat din otel foarte rezistent cu o grosime de 38 mm si are o greutate de 7,03 kg. Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. ..
320€
Fără TVA:269€
Bullbar Spate ATV Rancher Can-Am Outlander G2 G2L
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar Spate Rancher Can-Am Outlander G2, G2L asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Acoperirea se extinde pentru a oferi un strat suplimentar de aparare farurilor din spate. Acoperire anti-coroziune interioara..
322€
Fără TVA:271€
Bullbar fata X mr Can-Am Renegade
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar-ul fata X mr Can-Am Renegade, rezistent, ofera protectie optima, imbunatatita partii din fata a vehiculului. Necesar ca punct de montare pentru Kit relocare radiator (715008898)...
325€
Fără TVA:273€
Bullbar Fata Expedition Atv Can-Am
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar fata Expedition Can-Am fabricat din tub de otel profilat de 1.5”  (38 mm) acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior, pentru protectia partii din fata a ATV-ului.  Asigura o protectie excelenta pentru ATV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agr..
328€
Fără TVA:276€
Brand: Storm
Bullbar spate pentru protectia UTV Can-Am Traxter / Defender. Sistemul este confectionat dintr-o tub de otel foarte rezistent si are o greutate 10.92 kg. Asigura o protectie excelenta pentru UTV-ul dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp si o imagine mai agresiva si individuala. Este compatibil cu..
330€
Fără TVA:277€
Bullbar Fata ATV Extreme Outlander G2
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar Fata ATV Extreme Outlander G2 are o constructie ultra-robusta si imbunatateste protectia fata a vehiculului. Compatibil cu bara fata XT. Se potriveste cu sistemul Apache 360 Track (cand panourile laterale sunt indepartate). Este compatibil cu modele de ATV-uri Outlander G2 din 2013 pina in p..
341€
Fără TVA:287€
Bullbar Fata Negru Can-Am SSV Maverick X3 / X3 Max
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar fata negru pentru protectia SSV-ului Can-am Maverick. Este fabricat din tuburi de otel cu diametrul de 3.8 cm si placi de aluminiu de 3 mm si acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior pentru o durabilitate suplimentara.  Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dumn..
341€
Fără TVA:287€
Brand: Storm
Bullbar fata pentru protectia SSV-ului cu placa montaj troliu pentru Can-Am Maverick X3. Sistemul este confectionat din otel foarte rezistent si are o greutate de 10,4 kg. Partea inferioara a barei de protectie este acoperita cu foi de aluminiu de 4 mm. Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul du..
350€
Fără TVA:294€
Bullbar fata XU Can-Am Outlander 500 700 HD5 HD7 cadru G3L
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar-ul fata XU Can-Am are o constructia tubulara, rezistenta ce ofera protectie optima, protejand luminile si colturile vehiculului. Compatibil cu troliu. Carlig de remorcare integrat...
358€
Fără TVA:301€
Bullbar Fata Negru Can-Am Maverick X3 / X3 Max
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar fata negru pentru protectia SSV-ului Can-am Maverick. Este fabricat din tuburi de oțel cu diametrul de 3,8 cm si placi de aluminiu de 3 mm pentru o durabilitate suplimentară si acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior.  Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dumn..
394€
Fără TVA:331€
BULLBAR SPAte Negru Can-Am Maverick X3 / X3 Max
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar spate negru pentru protectia SSV-ului Can-am Maverick. Este fabricat din tuburi de oțel cu diametrul de 3,8 cm si placi de aluminiu de 3 mm pentru o durabilitate suplimentară si acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior.  Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dum..
402€
Fără TVA:338€
Bullbar Fata Rosu Can-Am Maverick X3 / X3 Max
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar fata rosu pentru protectia SSV-ului Can-am Maverick. Este fabricat din tuburi de oțel cu diametrul de 3,8 cm si placi de aluminiu de 3 mm pentru o durabilitate suplimentară si acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior.  Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dumne..
480€
Fără TVA:403€
Bullbar Spate Rosu Can-Am Maverick X3 / X3 Max
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Bullbar spate rosu pentru protectia SSV-ului Can-am Maverick. Este fabricat din tuburi de oțel cu diametrul de 3,8 cm si placi de aluminiu de 3 mm pentru o durabilitate suplimentară si acoperit cu un strat de pulbere anticoroziva interior / exterior.  Asigura o protectie excelenta pentru SSV-ul dumn..
480€
Fără TVA:403€
Bullbar Polaris RZR
Pre-Order
Brand: Warn
Bullbar Warn conceput in doua scopuri: sa protejeze UTV-ul si sa ii imbunatateasca look-ul acestuia. Este realizat din material foarte rezistent si tratat antiruginire. Bumper-ul are integrat si placa pentru montare a unui troliu. Se potriveste cu modelele Polaris RZR...
580€
Fără TVA:487€
Bullbar Yamaha Rhino
Pre-Order
Brand: Warn
Bullbar Warn conceput in doua scopuri: sa protejeze UTV-ul si sa ii imbunatateasca look-ul acestuia. Este realizat din material foarte rezistent si tratat antiruginire. Bumper-ul are integrat si placa pentru montare a unui troliu. Se potriveste cu modelele Yamaha Rhino si se livreaza impreuna cu kit..
580€
Fără TVA:487€
Afişare 1 - 64 din 64 (1 pagini)