Carpatian Riders
Coş cumpărături

Termeni şi condiţii

Introducere

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/).

Termeni generali

1.1. Site-ul carpatian-riders.ro este administrat de Scorpion International S.R.L. Bacău, având CUI 42937600, numită în continuare Comerciant.

1.2. Utilizarea site-ului (incluzând navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

1.3. Administratorul site-ului carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/) îşi rezervă dreptul de a face modificări în orice moment asupra conţinutului acestui acord/site, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Drepturi de autor

2.1. Conţinutul site-ului https://carpatian-riders.ro/ (imagini, texte şi alte date) este proprietatea Scorpion International S.R.L.. Acesta nu poate fi reprodus, transmis sau utilizat în alte scopuri decât cele permise legal. Extragerea oricăror informaţii de pe site urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege, fără acordul Comerciantului, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Accesul la site

Comerciantul garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Scorpion International S.R.L., fără acordul scris al acesteia.

Plata şi livrarea produselor

Returnarea produselor achiziţionate

3.1. Consumatorul beneficiază de o perioadă de 15 zile calendaristice (din momentul în care intraţi dvs. sau o parte terţă indicată de dvs., alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor) pentru a returna produsul cumpărat.

3.2. În cazul unui retur, în maxim 14 zile de la intrarea coletului în posesia Comerciantului, acesta se obligă să returneze banii Consumatorului.

3.3. Dacă produsul este defect din fabrică şi se considera a fi responsabil pentru aceasta Comerciantul, acesta acoperă taxele de transport pentru retur.

3.4. În cazul în care produsul nu prezintă nicio defecţiune din fabrică, iar Consumatorul doreşte returnarea lui din alte motive (în termen de 15 zile de la intrarea în posesia fizică a produselor), acesta se obligă să suporte taxele de transport pentru retur.

Atenţie!

Pentru returnarea oricărui produs achiziţionat de pe site-ul https://carpatian-riders.ro/, indiferent de motivul acesteia, se va completa un formular accesibil pe site-ul Comerciantului (aici).

Nu se acceptă retururi, fără completarea unui formular în prealabil!

Pentru mai multe detalii privind returnarea produselor achiziţionate, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email hello@carpatian-riders.ro.

Dispute şi conflicte

În cazul în care aveţi o nemulţumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de Comerciant, vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa: hello@carpatian-riders.ro

Orice conflict apărut între Consumator şi Comerciant se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care conflictul nu s-a soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române, conform legislaţiei în vigoare.

Alţi termeni

4.1. Toate preturile şi toate costurile din cadrul site-ului se vor exprima în RON şi vor include TVA (19%).

4.2. Consumatorul acceptă faptul că între caracteristicile produsului şi cele evidenţiate prin poza acestuia pot exista diferenţe de dimensiune, formă, culoare, strălucire, reflexie etc.

4.3. Atunci cand dintr-o eroare informatica aparuta in functionalitatea platformei, preturile sunt eronate pe site, comanda nu se poate onora.  

Fraudă

5.1. În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/) sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/) îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului carpatian-riders.ro (https://carpatian-riders.ro/) în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email hello@carpatian-riders.ro

Actualizat: 06 noiembrie 2020