Carpatian Riders
Coş cumpărături

Manere incalzite

Manere incalzite
Manere Incalzite ATV
Pre-Order
Brand: Warn
Manere incalzite,compatibile cu toate tipurile de ATV.  Incalzesc mainile, protejand excelent impotriva frigului, cu sistem de blocare, usor de montat, LED de control, optiuni multiple de montare...
70€
Fără TVA:59€
Manere Incalzite ATV
Pre-Order
Brand: Kolpin
Manere incalzite Kolpin, potrivite pentru toate tipurile de ghidoane pentru ATV sau Snowmobile. Protejeaza excelent mainile impotriva frigului, fiind foarte usor de montat. Dispun de un display cu LED ce poate fi montat pe rezervor sau ghidon si de 4 moduri de setare a temperaturii manerelor...
85€
Fără TVA:71€
Manere incalzite ATV Heated Grip Kit
Pre-Order
Cu noile manere incalzite pentru ATV Heated Grip Kit, suferinta ta tocmai a luat sfarsit. O data instalate, vei simti aproape instantaneu, caldura degajata de acestea, bucurandu-te astfel de calatorii fara grija ca o sa-ti inghete mainile, indiferent cat de frig este afara. Fiind prevazute cu un sis..
89€
Fără TVA:75€
Brand: Moose Racing
Manere incalzite Moose Racing, potrivite pentru toate tipurile de ghidoane pentru ATV. Protejeaza excelent mainile impotriva frigului, fiind foarte usor de montat si ideale pentru toate tipurile de activitati in sezonul rece: la vanatoare, deszapezire cu ATV-ul, etc. Sunt prevazute cu un cauciuc..
105€
Fără TVA:88€
Brand: Symtec
Manerele și clapeta acceleratie incalzite ale producatorului Symtec, sunt foarte usor de montat si ideale pentru toate tipurile de activitati in sezonul rece, protejand  excelent mainile impotriva frigului, fie ca sunteti cu ATV-ul la vanatoare sau la deszapezire. Sunt prevazute cu sistem ODI Clamp-..
169€
Fără TVA:142€
Manere si clapeta acceleratie incalzite ATV Moose
Pre-Order
Brand: Moose Racing
Manerele și clapeta accelerația incalzite ale producatorului Moose sunt proiectate special sa va tina mainile calde și sunt compatibile cu toate modelele de ATV. Sunt foarte usor de montat si ideale pentru toate tipurile de activitati in sezonul rece, protejând  excelent mainile impotriva frigului, ..
190€
Fără TVA:160€
Manere si clapeta acceleratie incalzite ATV Can-Am
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am
Manerele si clapeta accelerație incalzite ale producatorului Can-Am sunt foarte usor de montat si ideale pentru toate tipurile de activitati in sezonul rece, protejandu-va excelent mainile impotriva frigului, fie ca sunteti la vanatoare sau la deszapezire cu ATV-ul. Sunt prevazute cu indicatoare LED..
314€
Fără TVA:264€
Brand: BRP Can-Am
Manerele si clapeta acceleratie incalzite Combo ale producatorului Can-Am sunt foarte usor de montat si ideale pentru toate tipurile de activitati in sezonul rece, protejandu-va excelent mainile impotriva frigului. Prevazute cu 4 trepte de temperatura cu comenzi individuale pentru degetul mare si ma..
314€
Fără TVA:264€
Brand: BRP Can-Am
Manerele integrate si clatepa de acceleratie Can-Am va permit sa controlați nivelurile de caldura fara a indeparta mana de pe ghidon, protejandu-va excelent mainile impotriva frigului. Butonul ergonomic integrat este amplasat direct pe maner, dand un aspect mai sportiv vehiculului. Nivelul de caldur..
336€
Fără TVA:282€
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)