Carpatian Riders
Coş cumpărături

Protectii Moto ATV

Protectii Moto ATV
Brand: Scott
PROTECTIE PIEPT DREAPTA SCOTT D3O CP1, ergonomica, conceputa dintr-o placa de spuma moale si flexibila este usoara si are profil redus. Marime universala. Protecția este certificata EN1621-3 Level 1...
20€
Fără TVA:17€
Brand: Scott
PROTECTIE PIEPT STANGA SCOTT D3O CP1, ergonomica, conceputa dintr-o placa de spuma moale si flexibila este usoara si are profil redus. Marime universala. Protecția este certificata EN1621-3 Level 1...
20€
Fără TVA:17€
Brand: Scott
PROTECTIE COT SCOTT D3O LP2, ergonomica, conceputa dintr-o placa de spuma moale si flexibila este usoara si are profil redus. Marime universala. Protecția este certificata EN1621-1 Nivelul 2...
25€
Fără TVA:21€
Brand: Scott
PROTECTIE GENUNCHI SCOTT D3O LP2, ergonomica, conceputa dintr-o placa de spuma moale si flexibila este usoara si are profil redus. Marime universala. Protecția este certificata EN1621-1 Nivelul 2...
25€
Fără TVA:21€
Brand: Scott
PROTECTIE UMAR SCOTT D3O LP2, ergonomica, conceputa dintr-o placa de spuma moale si flexibila este usoara si are profil redus. Marime universala. Protecția este certificata EN1621-1 Nivelul 2...
25€
Fără TVA:21€
Brand: Scott
PROTECTIE SPATE SCOTT D3O VIPER PRO, ergonomica, conceputa dintr-o placa de spuma moale si flexibila este usoara si are profil redus. Protecția este certificata EN1621-2 Level 2...
45€
Fără TVA:38€
PROTECTIE COT SCOTT SOFTCON 2
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Protecția pentru cot SCOTT Softcon 2 este o alegere perfecta pentru cei care cauta protectie pentru cot flexibila si care absoarbe socurile. Protectiile au niveluri maxime de confort datorita placutelor D3O® extra-usoare, integrate cu plasa respirabila, coturi protectoare moi ventilate, constructie ..
53€ 59€
Fără TVA:45€
PROTECTIE COT SCOTT SOFTCON 2
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Protecțiile pentru cot SCOTT Softcon 2 sunt alegere perfectă pentru cei care sunt in cautarea unor protectii de cot flexibile si care sa absoarba socurile. Acestea sunt foarte confortabile datorita placutelor D3O® extra usoare, egononomice si flexibile, cu extensii laterale si a constructiei dintr-o..
53€ 59€
Fără TVA:45€
Tricou tehnic SCOTT
La Reducere -11 %
Brand: Scott
Tricou tehnic SCOTT este conceput pentru motocicliști de enduro si trail. Este facut pentru cei care cauta versatilitate si protectie. Captuseala suplimentara pentru clavicula si bicepsi asigura siguranta maxima. Tricoul tehnic SCOTT este confectionat dintr-un material D3O®, o tesatura exten..
70€ 79€
Fără TVA:59€
PROTECTIE GENUNCHI SCOTT SOFTCON 2
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Protectiile pentru genunchi SCOTT Softcon 2 corespund standardelor ridicate de siguranta si mobilitate. Genunchierele, special concepute pentru  pentru a prelua socurile generate de impact sunt fabricate din tesaturi respirabile si extensibile, intarituri de protectie D3O® ergonomice si flex..
81€ 90€
Fără TVA:68€
Protectie SCOTT Softcon Air Short
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Noua protectie SCOTT Softcon Air Short ofera un confort maxim si un nivel ridicat de protectie. Captuseala de sold SCOTT AirFlex, flexibila si protectoare, combinata cu materiale elastice si respirabile, permit utilizatorilor sa se miste liber, si in siguranta. Captuseala suplimentara din spuma EVA ..
89€ 99€
Fără TVA:75€
PROTECTIE SCOTT SPATE AIRFLEX
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Scott AirFlex  este o protectie pentru spate, certificata Nivelul 1 al EN1621-2. Extrem de rezistenta, confectionata dintr-un material extensibil si respirabil, protectia AirFlex ofera un confort maxim si un flux de aer optim datorita orificiilor de ventilatie plasate strategic, precum si performanț..
98€ 109€
Fără TVA:82€
PROTECTIE GENUNCHI SCOTT SOFTCON HYBRID
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Protectiile pentru genunchi SCOTT Softcon Hybrid corespund standardelor ridicate de siguranta si mobilitate. Genunchierele, special concepute pentru a prelua socurile generate de impact sunt fabricate din tesaturi respirabile si extensibile, intarituri de protectie D3O® ergonomice și flexibile, capt..
99€ 110€
Fără TVA:83€
PROTECTIE SPATE SCOTT AIRFLEX PRO
La Reducere -14 % Pre-Order
Brand: Scott
SCOTT AirFlex Pro este o protectie pentru spate este certificata EN1621-2 nivel 2, fiind de două ori mai sigura decât protecțiile de nivel 1.Extrem de rezistenta, confectionata dintr-un material extensibil și respirabil, protectia este in acelasi timp usoara, flexibilă și moale datorită tehnol..
119€ 139€
Fără TVA:100€
Protectie trunchi SCOTT SOFTCON AIR
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Noua protectie SCOTT Softcon Air Body Armour este mai confortabila si mai flexibila, fiind cea mai sigura protectie a corpului. Proiectata cu un design flexibil, cu profil redus, armura pentru corp Softcon Air imbina placile de protectie pentru spate și piept SCOTT AirFlex D3O® de ultima generatie c..
135€ 150€
Fără TVA:113€
Protectie corp SCOTT Softcon Hybrid Pro
La Reducere -11 % Pre-Order
Brand: Scott
Protectia / armura pentru corp SCOTT Softcon Hybrid Pro este o protectie confortabila si sigura a corpului, flexibila, protectoare si respirabila. Designul de ultima generatie cu placi  D3O®, moi, ventilate ofera protecție certificata de Nivel 2 pe piept si spate, respectand cele mai inalte niveluri..
169€ 189€
Fără TVA:142€
Protectie corp SCOTT SOFTCON AIR
La Reducere -10 %
Brand: Scott
Noua protectie SCOTT Softcon Air Jacket Protector, cu un design revolutionar, stabilește noi standarde în domeniul protecției corpului. Extrem de rezistenta, proiectata cu un design flexibil, este confectionata din tesaturi 3D cu plasa extensibila, Placi de protectie moi ventilate SCOTT AirFlex pent..
216€ 240€
Fără TVA:182€
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)