Carpatian Riders
Coş cumpărături

Consumabile

Consumabile
Carpatian-Riders dispune de oferte speciale pentru consumabile ATV, Quad, scutere si moto. Aici gasiti cele mai bune preturi, oferte speciale si promotii !
Brand: NGK Model: Bujie NGK CR7HSA
NGK este liderul mondial in productie de bujii. Cu cele mai moderne facilitati de productie, investitii mari in cercetare si dezvoltare, si un angajament puternic pentru curse, de la Formula 1 la sportul cu motor pe doua roti,  NGK produce cea mai buna bujie de pe piata. Bujia se potriveste la m..
5€
Fără TVA:4€
Brand: NGK Model: Bujie NGK DR8EA
NGK este liderul mondial in productie de bujii. Cu cele mai moderne facilitati de productie, investitii mari in cercetare si dezvoltare, si un angajament puternic pentru curse, de la Formula 1 la sportul cu motor pe doua roti,  NGK produce cea mai buna bujie de pe piata. Compatibila cu Motocicleta ..
5€
Fără TVA:4€
Brand: ELF Model: ELF ANTIGEL MOTO ORGANIC
TOTAL ELF Moto Antigel Organic este un lichid de racire 100% organic, cu proprietati anticorozive exceptionale pentru protectia sistemelor de racire ale motociclelor, de doua ori mai eficient decat toti aditivii convenționali. Protectie anti-inghet a tuturor componentelor sistemelor de racire, de pa..
7€
Fără TVA:6€
Bujie NGK CPR7EA
Pre-Order
Brand: NGK Model: Bujie NGK CPR7EA
NGK este liderul mondial in productie de bujii.  Cu cele mai moderne facilitati de productie, investitii mari in cercetare si dezvoltare, si un angajament puternic pentru curse, de la Formula 1 la sportul cu motor pe doua roti, NGK produce bujia cea mai buna de pe piata. Se potriveste la urmatoarele..
8€
Fără TVA:7€
ULEI Amortizor ELF Moto Fork Oil Syn 5W 1L
Pre-Order
Brand: ELF Model: ULEI Amortizor ELF Moto Fork Oil Syn 5W 1L
MOTO FORK OIL SYN 5W  este un ulei sintetic de inalta performanta recomandat diferitelor tipuri de furci telescopice si amortizoare hidraulice, ce echipeaza motocicletele. Se adapteaza perfect oricaror stiluri de conducere (normal sau competitie), in orice conditii de incarcare (solo sau doi). Uleiu..
8€
Fără TVA:7€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 2 Offroad 2T 1L
MOTO 2 OFFROAD este este un ulei de motor semi-sintetic premium pentru motoare in 2 timpi. Este un lubrifiant de noua generatie cu o formula speciala pentru cresterea turatiei motorului. Vascozitatea sa este optimizata pentru a fi foarte reactiva la variatiile de temperatura, astfel incat sa asigure..
8€
Fără TVA:7€
ULEI ELF SCOOTER 2 Street 2T 1L
Pre-Order
Brand: ELF Model: ULEI ELF SCOOTER 2 Street 2T 1L
SCOOTER2 STREET este un ulei sintetic, de inalta calitate, de noua generatie cu un profil dinamic si o formula inovatoare care permite reducere remarcabila a emisiilor de esapament, recomandat pentru toate tipurile motoare în 2 timpi. Specificatii producator: API TC; JASO FD, ISO-L-EGD..
8€
Fără TVA:7€
Ulei Motul Fork Oil Expert Light 5W 1L
Pre-Order
Brand: Motul Model: Ulei Motul Fork Oil Expert Light 5W 1L
Ulei Motul, de inalta calitate, full sintetic, special conceput pentru toate tipurile de furci telescopice si amortizoare, avand un grad de vascozitate de 5W. Beneficiaza de un tratament anti-emulsie si anti-frecare, protejand garniturile...
8€
Fără TVA:7€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 4 Road 10W40 1L
ELF MOTO4 ROAD 10W-40 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale API SN si JASO MA2. Este un ulei multifuncțional - indeplinește cerintele severe din traficului urban si ale traseelor pe distante lungi. ELF MOTO4 RO..
9€
Fără TVA:8€
Brand: Motul Model: Ulei Motul 5100 10W40 4T 1L
Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice...
9€
Fără TVA:8€
Brand: Motul Model: Ulei Motul 5100 15W50 4T 1L
Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice...
9€
Fără TVA:8€
Ulei Motul ATV-UTV 10W40 4T 1L
Pre-Order
Brand: Motul Model: Ulei Motul ATV-UTV 10W40 4T 1L
Uleiul mineral Motul ATV-UTV 10W40 pentru motor este special dezvoltat pentru ATV, UTV, Side-by-Side sau Quad, cu motoare in 4 timpi. Este potrivit atat pentru o utilizare profesionala (competitii sportive, munca grea, etc.) cat si pentru utilizarea ATV-ului in conditii mai putin solicitante (plimba..
9€
Fără TVA:8€
Afişare 1 - 12 din 116 (10 pagini)