Carpatian Riders
Coş cumpărături

SUP

SUP
Pachet placa SUP gonflabila Yama 8.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet placa SUP gonflabila Yama 8.6  are o constructie usoara cu cusaturi X pentru o experienta de neuitat! Este confectionat din materiale de ultimă generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, care ofera mai multa calitate si siguranta. Modelul din spuma EVA antiderapanta, confortabil,..
399€
Fără TVA:335€
PACHET PLACA SUP gonflabila Yama 8.6
La Reducere -20 % Pre-Order
Brand: Jobe
PACHET PLACA SUP gonflabila Yama 8.6 este noutatea anului 2021! Poate fi cel mai mic SUP, dar vine cu caracteristici noi, o construcție usoara cu cusaturi X pentru o calitate superioara! Modelul este confectionat din materiale de ultimă generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, care of..
400€ 500€
Fără TVA:336€
Pachet SUP Placa gonflabila Mira 10.0
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Mira 10,0 reproiectata in 2023 este usor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Forma imbunatatita: varf mai larg pentru mai multa stabilitate si coada mai rotunda pentru o mai buna alunecare pe apa. Placa este confectionata din mat..
459€
Fără TVA:386€
Pachet SUP Placa gonflabila Leona 10.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Leona 10,6 reproiectata in 2023 este usor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Placa este confectionata din materiale de ultima generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, care ofera mai multa calitate si siguranta. Mo..
499€
Fără TVA:419€
Pachet SUP Placa gonflabila Sena 11.0
Pre-Order
Brand: Jobe
Noul pachet SUP Placa gonflabila Sena 11.0 este destinat celor care prefera sa faca distante mai lungi pe apa. Placa este confectionata din materiale de ultima generatie, spuma EVA antiderapanta, constructie usoara cu cusatura X Stringer pentru mai multa rigiditate, supapa Halkey Roberts, aripa de b..
529€
Fără TVA:445€
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Yarra 10,6 este ușor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Placa este confectionata din materiale de ultima generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, care ofera mai multa calitate si siguranta. Yarra 10,5 este plina d..
819€
Fără TVA:688€
Pachet SUP Placa gonflabila Duna 11,6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Duna 11,6  este ușor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Placa este confectionata din materiale de ultima generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, care ofera mai multa calitate si siguranta. Duna 11.6 este plină de..
869€
Fără TVA:730€
Pachet SUP Placa gonflabila DUNA 11.6 blue steel
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachetul conține: Aero Duna SUP Board 11.6, paleta reglabila Stream 40 din 3 piese, rucsac impermeabil, pompa cu dubla actiune, centura de talie cu eliberare rapida, lesa incolacita de 3,04 m.Placa SUP gonflabila Duna 11.6 Steel Blue are cateva modificari serioase de design. Acest lucru, combinat cu..
869€
Fără TVA:730€
Pachet SUP Placa gonflabila Loa 11.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Loa 11.6 este ușor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Acest SUP nu este numai foarte frumos, ci si plin de caracteristici noi, cum ar fi un spatiu suplimentar pe punte  pentru a-ti duce copilul cu tine sau tehnologia noastră ”EZ..
869€
Fără TVA:730€
Pachet SUP Placa gonflabil Duna Adventure 11.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Placa gonflabila SUP Jobe Adventure Duna 11.6  a ridicat stacheta in lumea stand up paddle-ului. Datorita cataramelor de conectare, poți purta cu usurinta 2 genti cu tine in care poti lua toate echipamentele in urmatoarea expeditie.  Modelul este confectionat din materiale de ultima generatie, folos..
899€
Fără TVA:755€
Pachet SUP Placa gonflabila Neva 12.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Neva 12.6 reproiectat in 2023 este usor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Forma imbunatatita: varf mai larg pentru mai multa stabilitate si coada mai rotunda pentru o mai buna alunecare pe apa. Placa este confectionata din mate..
949€
Fără TVA:797€
Pachet SUP Placa gonflabila Yarra Elite 10.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila Yarra Elite 10.6 este ușor de utilizat si dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o zi perfecta pe apa. Premiata drept cea mai buna placa gonflabila de revista SupConnect, dispune de model de spumă EVA anti-alunecare: un deckpad moale pentru SUP confortabil, constructie..
1.099€
Fără TVA:924€
Pachet SUP Placa gonflabila Duna Elite 11.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachetul SUP Placa gonflabila Jobe Duna Elite 11.6 este noua generatie de placi gonflabile. Placa este confectionata din materiale de ultima generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, care ofera mai multa calitate si siguranta. Modelul din spuma EVA antiderapanta, construcție usoară cu ..
1.199€
Fără TVA:1.008€
Pachet SUP E-Duna Elite 11.6
Pre-Order
Brand: Jobe
Pachet SUP Placa gonflabila E-Duna Elite 11.6 cu motor electric. Noul model de placa de stand up paddle actionată electric a fost actualizat la standardele gamei Elite. Placa este confectionata din materiale de ultima generatie, folosindu-se o tehnologie de lipire la cald, spuma EVA antiderapanta, c..
2.299€
Fără TVA:1.932€
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)