Carpatian Riders
Coş cumpărături

Accesorii

Accesorii
Brand: RJWC Model: Curea Carlig Troliu RJWC
Cureaua RJWC Turquoise este esentiala pentru manipularea corecta a carligului de troliu. Curelele de tragere sunt folosite pentru a tine carligul in siguranta.  ..
5€
Fără TVA:4€
Brand: TecMate Model: Cablu alimentare universal USB O113
Încărcați dispozitivul iPhone 5, 6 sau 7 și iPad 3, 4 sau AIR cu ajutorul cablului universal USB Charging i-8pin. Un cablu suplimentar scurt (30cm / 12 ") facilitează încărcarea la bord...
9€
Fără TVA:8€
Brand: TecMate Model: Cablu Conectare SAE O1
Cablu Tecmate pentru conectarea la bateria vehiculului, fiind recomandat pentru motociclete, ATV, snowmobile, jetski, etc. Dispune de conector SAE, reglete M6 si de protectie impotriva intemperiilor. Lungime cablu: 50 cm...
9€
Fără TVA:8€
Brand: Scottoiler Model: Ulei High Temperature Red 250ml pentru intretinere lant motocicl
High Temperature Red este un lubrifiant special creat pentru a fi utilizat impreuna cu sistemele Scottoiler de lubrifiere a lantului de motocicleta. Din punct de vedere al compozitiei chimice, High Temperature Red si Standard Blue, impart aceleasi caracteristici, cu deosebirea ca, High Red este..
11€
Fără TVA:9€
Brand: TecMate Model: Clesti conectare baterie OptiMate O14
Clesti conectare baterie 15A, cu manere de cauciuc, cablu premium Tecmate 16AWG 1.31mm cu o lungime de 50 cm, conector SAE de mare putere cu etansare de cauciuc...
12€
Fără TVA:10€
Spray Protectie Anticoroziv Motociclete 1L
La Reducere Pre-Order
Brand: Scottoiler Model: Spray Protectie Anticoroziv Motociclete 1L
Protejeaza-ti motocicleta de murdarie si rugina, folosind spray-ul special, anticoroziv FS 365. Pur si simplu aplici jetul direct pe motocicleta si te bucuri de o pelicula protectiva tot timpul anului. FS 365 este o solutie pe baza de uleiuri minerale, biodegradabila, asigurand protectie anticoroziv..
13€
Fără TVA:11€
Charge Now! O123
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Charge Now! O123
Tester Tecmate Charge Now! O123 cu LED pentru testarea si verificarea bateriilor. Cu ajutorul acestui tester simplu va puteti verifica daca bateria vehiculului dvs. este incarcata sau daca aceasta necesita incarcare. Dispozitivul Charge Now! de la Tecmate se conecteaza la baterie iar daca acesta inc..
14€
Fără TVA:12€
Brand: TecMate Model: Lanterna LED 12V O120
Lanterna Tecmate 12V LED Flashlight O120 cu conector SAE. Dispune de 6 LED-uri, fiind foarte utila in calatoriile sau plimbarile cu motocicleta, ATV-ul, snowmobilul, etc. Pe langa functia de lanterna, aceasta mai indeplineste si functia de tester al bateriei vehicului dvs. sau al sistemului de incar..
14€
Fără TVA:12€
Lanterna LED Reincarcabila O130
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Lanterna LED Reincarcabila O130
Lanterna reincarcabila Tecmate LED Flashlight O130 cu LED. Este foarte utila in calatoriile sau plimbarile cu motocicleta, ATV-ul, snowmobilul, etc. Aceasta se incarca la priza 12V tip bricheta a vehiculului dvs. Lumina rosie indica faptul ca lanterna este in curs de incarcare...
14€
Fără TVA:12€
Brand: TecMate Model: Pachet Promo TecMate O106 + O109
Pachet promotional Tecmate ce contine Incarcatorul Universal USB Tip Bricheta O106 si Setul de Adaptoare USB O109. Oferta valabila in limita stocului disponibil!..
14€
Fără TVA:12€
Pachet Promo TecMate O122 + Cablu Conectare
Pre-Order
Brand: TecMate Model: Pachet Promo TecMate O122 + Cablu Conectare
Pachet promotional Tecmate ce contine testerul Charge Now! O122 si cablul de conectare la baterie. Oferta valabila in limita stocului disponibil!..
14€
Fără TVA:12€
Brand: TecMate Model: Set Adaptoare USB O109
Set de cabluri adaptoare USB Tecmate, ideale pentru conectarea si incarcarea diferitelor dispozitive mobile (GPS, telefon, tableta, etc.). Aceste cabluri adaptoare sunt compatibile cu cele mai populare marci de pe piata: Apple, Garmin, Samsung, etc. Pachetul include un cablu USB de 100 cm, doua adap..
14€
Fără TVA:12€
Afişare 1 - 12 din 654 (55 pagini)