Carpatian Riders
Coş cumpărături

Uleiuri

Uleiuri
Brand: ELF Model: ELF ANTIGEL MOTO ORGANIC
TOTAL ELF Moto Antigel Organic este un lichid de racire 100% organic, cu proprietati anticorozive exceptionale pentru protectia sistemelor de racire ale motociclelor, de doua ori mai eficient decat toti aditivii convenționali. Protectie anti-inghet a tuturor componentelor sistemelor de racire, de pa..
7€
Fără TVA:6€
ULEI Amortizor ELF Moto Fork Oil Syn 5W 1L
Pre-Order
Brand: ELF Model: ULEI Amortizor ELF Moto Fork Oil Syn 5W 1L
MOTO FORK OIL SYN 5W  este un ulei sintetic de inalta performanta recomandat diferitelor tipuri de furci telescopice si amortizoare hidraulice, ce echipeaza motocicletele. Se adapteaza perfect oricaror stiluri de conducere (normal sau competitie), in orice conditii de incarcare (solo sau doi). Uleiu..
8€
Fără TVA:7€
Ulei Elf Scooter 2 Street 2T 1L
Pre-Order
Brand: ELF Model: ULEI ELF SCOOTER 2 Street 2T 1L
SCOOTER2 STREET este un ulei sintetic, de inalta calitate, de noua generatie cu un profil dinamic si o formula inovatoare care permite reducere remarcabila a emisiilor de esapament, recomandat pentru toate tipurile motoare în 2 timpi. Specificatii producator: API TC; JASO FD, ISO-L-EGD..
8€
Fără TVA:7€
Brand: Motul Model: Ulei Motul Fork Oil Expert Light 5W 1L
Ulei Motul, de inalta calitate, full sintetic, special conceput pentru toate tipurile de furci telescopice si amortizoare, avand un grad de vascozitate de 5W. Beneficiaza de un tratament anti-emulsie si anti-frecare, protejand garniturile...
8€
Fără TVA:7€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 2 Offroad 2T 1L
MOTO 2 OFFROAD este este un ulei de motor semi-sintetic premium pentru motoare in 2 timpi. Este un lubrifiant de noua generatie cu o formula speciala pentru cresterea turatiei motorului. Vascozitatea sa este optimizata pentru a fi foarte reactiva la variatiile de temperatura, astfel incat sa asigure..
9€
Fără TVA:8€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 4 Road 10W40 1L
ELF MOTO4 ROAD 10W-40 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale API SN si JASO MA2. Este un ulei multifuncțional - indeplinește cerintele severe din traficului urban si ale traseelor pe distante lungi. ELF MOTO4 RO..
9€
Fără TVA:8€
Brand: BRP - XPS Model: Ulei Cutie/Grup BRP XPS 250 ml
Ulei BRP-XPS pentru cutia de viteze/grup, special conceput pentru modelele BRP: Can-Am, Sea-Doo, Ski-Doo, Lynx. Protejeaza cutia de viteze...
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 2 RACE 2T 1L
MOTO 2 RACE 2T este un ulei de motor 100% sintetic, de inalta calitate, recomandat pentru toate tipurile de motociclete sportive echipate cu motoare în 2 timpi. MOTO 2 RACE 2T asigura o protectie multipla a motorului, imbunatateste pornirea la rece, asigura un film permanent de ulei, previne orice r..
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 4 Road 15W50 1L
ELF MOTO4ROAD 15W50 este un ulei sintetic, recomandat pentru toate tipurile de motoare in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale APISN si JASO MA2. MOTO4ROAD 15W-50  are o reactivitate specifica la variatiile de temperatura, iar fluiditatea sa maxima la temperaturi scazute imbunatate..
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF Model: ULEI ELF Moto 4 MAXI TECH 10W30 1L
ELF MOTO 4 MAXI TECH 10W-30 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi de inalta performanta, in conformitate cu standardele API SJ si JASO MA.  ELF MOTO4MAXI TECH 10W-30 se bazeaza pe tehnologia sintetica de varf, pentru o rezistenta excelenta indiferent de vit..
12€
Fără TVA:10€
Brand: Ipone Model: Ulei Ipone Snow Racing 2T Strawberry 1L
  Snow Racing 2T este un lubrifiant semi sintetic cu aditivi anti-fum de foarte buna calitate, special creat pentru motoarele in 2 timpi pentru snowmobile cu racire lichida sau cu/fara supape de evacuare.  Avantaje:  Formula sa este unica si ofera protectie motorului la temperaturi extreme, pana l..
12€
Fără TVA:10€
Ulei Motul ATV-UTV 10W40 4T 1L
Pre-Order
Brand: Motul Model: Ulei Motul ATV-UTV 10W40 4T 1L
Uleiul mineral Motul ATV-UTV 10W40 pentru motor este special dezvoltat pentru ATV, UTV, Side-by-Side sau Quad, cu motoare in 4 timpi. Este potrivit atat pentru o utilizare profesionala (competitii sportive, munca grea, etc.) cat si pentru utilizarea ATV-ului in conditii mai putin solicitante (plimba..
12€
Fără TVA:10€
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)