Carpatian Riders
Coş cumpărături

Uleiuri

Uleiuri
Brand: ELF
TOTAL ELF Moto Antigel Organic este un lichid de racire 100% organic, cu proprietati anticorozive exceptionale pentru protectia sistemelor de racire ale motociclelor, de doua ori mai eficient decat toti aditivii convenționali. Protectie anti-inghet a tuturor componentelor sistemelor de racire, de pa..
7€
Fără TVA:6€
ULEI Amortizor ELF Moto Fork Oil Syn 5W 1L
Pre-Order
Brand: ELF
MOTO FORK OIL SYN 5W  este un ulei sintetic de inalta performanta recomandat diferitelor tipuri de furci telescopice si amortizoare hidraulice, ce echipeaza motocicletele. Se adapteaza perfect oricaror stiluri de conducere (normal sau competitie), in orice conditii de incarcare (solo sau doi). Uleiu..
8€
Fără TVA:7€
Ulei Elf Scooter 2 Street 2T 1L
Pre-Order
Brand: ELF
SCOOTER2 STREET este un ulei sintetic, de inalta calitate, de noua generatie cu un profil dinamic si o formula inovatoare care permite reducere remarcabila a emisiilor de esapament, recomandat pentru toate tipurile motoare în 2 timpi. Specificatii producator: API TC; JASO FD, ISO-L-EGD..
8€
Fără TVA:7€
Brand: ELF
MOTO 2 OFFROAD este este un ulei de motor semi-sintetic premium pentru motoare in 2 timpi. Este un lubrifiant de noua generatie cu o formula speciala pentru cresterea turatiei motorului. Vascozitatea sa este optimizata pentru a fi foarte reactiva la variatiile de temperatura, astfel incat sa asigure..
9€
Fără TVA:8€
Brand: ELF
ELF MOTO4 ROAD 10W-40 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale API SN si JASO MA2. Este un ulei multifuncțional - indeplinește cerintele severe din traficului urban si ale traseelor pe distante lungi. ELF MOTO4 RO..
9€
Fără TVA:8€
Ulei Cutie/Grup BRP XPS 250 ml
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Ulei BRP-XPS pentru cutia de viteze/grup, special conceput pentru modelele BRP: Can-Am, Sea-Doo, Ski-Doo, Lynx. Protejeaza cutia de viteze...
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF
MOTO 2 RACE 2T este un ulei de motor 100% sintetic, de inalta calitate, recomandat pentru toate tipurile de motociclete sportive echipate cu motoare în 2 timpi. MOTO 2 RACE 2T asigura o protectie multipla a motorului, imbunatateste pornirea la rece, asigura un film permanent de ulei, previne orice r..
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF
ELF MOTO4ROAD 15W50 este un ulei sintetic, recomandat pentru toate tipurile de motoare in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale APISN si JASO MA2. MOTO4ROAD 15W-50  are o reactivitate specifica la variatiile de temperatura, iar fluiditatea sa maxima la temperaturi scazute imbunatate..
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF
ELF VENT VERT 10W50 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi de inalta performanta, in conformitate cu standardele internationale API SL si JASO MA2. Este un ulei activ de tehnologie sintetica care va mentine motorul mai curat si mai performant. Acest ulei mul..
10€
Fără TVA:8€
Brand: ELF
ELF MOTO 4 MAXI TECH 10W-30 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi de inalta performanta, in conformitate cu standardele API SJ si JASO MA.  ELF MOTO4MAXI TECH 10W-30 se bazeaza pe tehnologia sintetica de varf, pentru o rezistenta excelenta indiferent de vit..
12€
Fără TVA:10€
Brand: Ipone
  Snow Racing 2T este un lubrifiant semi sintetic cu aditivi anti-fum de foarte buna calitate, special creat pentru motoarele in 2 timpi pentru snowmobile cu racire lichida sau cu/fara supape de evacuare.  Avantaje:  Formula sa este unica si ofera protectie motorului la temperaturi extreme, pana l..
12€
Fără TVA:10€
Ulei Motul ATV-UTV 10W40 4T 1L
Pre-Order
Brand: Motul
Uleiul mineral Motul ATV-UTV 10W40 pentru motor este special dezvoltat pentru ATV, UTV, Side-by-Side sau Quad, cu motoare in 4 timpi. Este potrivit atat pentru o utilizare profesionala (competitii sportive, munca grea, etc.) cat si pentru utilizarea ATV-ului in conditii mai putin solicitante (plimba..
12€
Fără TVA:10€
Brand: Motul
Scooter Expert (2T) Ulei anti-smoke de culoare verde, special conceput pentru folosirea in scutere cu injectie directa sau PREMIX, care folosesc benzina cu sau fara plumb. Standarde: API TC, JASO FC. Tip ulei: SEMISINTETIC. Ambalaj: bidon. Continut: 1 L...
12€
Fără TVA:10€
Brand: Motul
Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice...
13€
Fără TVA:11€
Brand: BRP - XPS
Ulei BRP XPS Synthetic Chaincase Oil dezvoltat special pentru modelele Ski-Doo. Uleiul sintetic nu se descompune la temperaturi ridicate, este fabricat cu aditivi care protejeaza componentele interne de uzura si coroziune. Nu este destinat utilizarii in transmisiile cu 2 viteze de snowmobil pe model..
14€
Fără TVA:12€
Brand: Motul
Ulei de transmisie pentru cutii de viteze si diferentiale fara alunecare limitata. Respecta standardele API GL4, GL5/ MIL-L-2105D...
14€
Fără TVA:12€
Brand: Motul
Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice...
15€
Fără TVA:13€
Brand: Motul
Ulei Motul, de inalta calitate, full sintetic, special conceput pentru toate tipurile de furci telescopice si amortizoare, avand un grad de vascozitate de 5W. Beneficiaza de un tratament anti-emulsie si anti-frecare, protejand garniturile...
15€
Fără TVA:13€
Ulei Motul Fork Oil Medium Expert 10W 1L
Pre-Order
Brand: Motul
Ulei Motul sintetic, de inalta calitate, special conceput pentru toate tipurile de furci telescopice si amortizoare. Bazat pe formula specifica Technosynthese® care contine aditivi anti-frictiune dezvoltati special de MOTUL pentru a crea o alunecare mai usoara si pentru a evita griparea furcii. ..
15€
Fără TVA:13€
Vaselina BRP XPS 400 g
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Vaselina BRP XPS sintetica este conceputa special pentru suspensii. Vaselina funcționeaza extrem de bine la temperaturi scazute si ridicate. Ofera o lubrifiere optima si protejeaza piesele de murdarie, umiditate si coroziune. Recomandata pentru modelele Can-Am, protejeaza in acelasi timp componentel..
15€
Fără TVA:13€
Ulei 100% sintetic special conceput pentru motoarele in 4 timpi cu racire cu aer sau cu apa. Are clasele SAE (sistem de gradare a vascozitatii uleiurilor de motor) recomandate de majoritatea producatorilor de motociclete. Fabricat 100% din ester sintetic pentru a oferi putere sporita, protectie opti..
16€
Fără TVA:13€
Brand: Motul
Ulei semi-sintetic de transmisie pentru cutii de viteze si diferentiale fara alunecare limitata. Respecta standardele API GL4, GL5/ MIL-L-2105D...
16€
Fără TVA:13€
Ulei BRP XPS 5W40 4T 946 ml
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Ulei de motor BRP XPS semi-sintetic, vascozitate 5W40, conceput special pentru motoarele in 4 timpi BRP. Poate fi folosit in cele mai solicitante conditii. Protejeaza motorul impotriva ruginii si coroziunii. Recomandat pentru modelele Can-Am. Ambalaj: 946 ml..
20€
Fără TVA:17€
Brand: Motul
Respecta specificatile producatorilor de motociclete. Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice. Standarde: API SL, SJ, SH, SG..
20€
Fără TVA:17€
Ulei BRP XPS 0W40 4T 946 ml
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Ulei de motor BRP XPS sintetic, vascozitate 0W40, conceput special pentru motoarele in 4 timpi BRP. Uleiul de motor sintetic XPS 0W-40 este cea mai buna alegere pentru snowmobilul, ATV-ul si motoarele SXS in 4 timpi utilizate pe vreme rece. Protejeaza motorul impotriva ruginii si coroziunii. Recoman..
22€
Fără TVA:18€
Ulei Motul 300V 10W40 4T FL 1L
Pre-Order
Brand: Motul
300V Factory Line este produsul a mai multor ani de dezvoltare, prin implicarea Campionatelor Mondiale de Superbike si Enduro, impreuna cu cercetarea unei echipe mari de specialisti. Acest lubrifiant este rezultatul tehnologiilor de varf si angajamentul Motul pentru performanta. Anticipeaza ..
22€
Fără TVA:18€
Brand: Motul
Motul 300V Factory Line este produsul a mai multor ani de dezvoltare, prin implicarea Campionatelor Mondiale de Superbike si Enduro, impreuna cu cercetarea unei echipe mari de specialisti. Acest lubrifiant este rezultatul tehnologiilor de varf si angajamentul Motul pentru performanta. Anticipeaza te..
22€
Fără TVA:18€
Brand: Polaris
Ulei de motor sintetic Polaris PS-4 4T, vascozitate 5W50, conceput special pentru motoarele in 4 timpi. Ambalaj de 1 litru. Temperatura de operare -40 +40 grade Celsius. Recomandat pentru modelele Polaris ATV - Ranger - RZR - Snow...
23€
Fără TVA:19€
Ulei Elf Moto 4 Cruise 20W50 4L
Pre-Order
Brand: ELF
ELF MOTO 4 CRUISE 20W50 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor în 4 timpi, în conformitate cu standardele internaționale API Sl si JASO MA2. ELF MOTO 4 CRUISE 20W50 foloseste baze minerale pentru a menține motorul curat si este conceput pentru a fi utilizat intr-o gama..
27€
Fără TVA:23€
Brand: Polaris
Ulei sintetic de Transmisie Polaris AGL Plus. Lubrifiantul pentru cutia de viteze automată și transmisie Polaris este de calitate premium, special conceput pentru ATV-uri Polaris, Rangers si RZR pentru a mentine performanta de varf mai bine decat fluidele aftermarket. Sistemul de aditivi brevetat AG..
29€
Fără TVA:24€
Brand: Polaris
Uleiul Polaris Angle Drive ofera o presiune extrema, protectie anti-uzura si anti-coroziune asigurand o lubrifiere excelenta cu o pelicula de inalta vascozitate pentru o protectie maxima a sistemelor de transmisie unghiulare Polaris. Asigura o durata lunga de viata a componentelor in conditii severe..
29€
Fără TVA:24€
Brand: BRP - XPS
Ulei transmisie BRP XPS sintetic, vascozitate 75W90. Ambalaj: 946 ml..
30€
Fără TVA:25€
Brand: Polaris
Polaris Demand Drive este un lubrifiant sintetic de inalta performanta pentru cutia de viteze frontala si ambreiajele Hilliard pentru a mentine performanta de varf mai bine decat fluidele aftermarket. Este special formulat pentru vehiculele de teren Polaris utilizate in orice conditii fiind potrivit..
33€
Fără TVA:28€
Brand: ELF
ELF MOTO4 ROAD 10W-40 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale API SN si JASO MA2. Este un ulei multifuncțional - indeplinește cerintele severe din traficului urban si ale traseelor pe distante lungi. ELF ..
35€
Fără TVA:29€
Brand: BRP - XPS
Ulei transmisie BRP XPS sintetic, vascozitate 75W140. Ambalaj: 946 ml..
38€
Fără TVA:32€
Ulei Motul 5100 10W40 4T 4L
Pre-Order
Brand: Motul
Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice...
39€
Fără TVA:33€
Brand: ELF
ELF VENT VERT 10W50 este un ulei recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi de inalta performanta, in conformitate cu standardele internationale API SL si JASO MA2. Este un ulei activ de tehnologie sintetica care va mentine motorul mai curat si mai performant. Acest ulei mul..
45€
Fără TVA:38€
Brand: Motul
Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice...
45€
Fără TVA:38€
Ulei Motul ATV-UTV 10W40 4T 4L
Pre-Order
Brand: Motul
Uleiul mineral Motul ATV-UTV 10W40 pentru motor este special dezvoltat pentru ATV, UTV, Side-by-Side sau Quad, cu motoare in 4 timpi. Este potrivit atat pentru o utilizare profesionala (competitii sportive, munca grea, etc.) cat si pentru utilizarea ATV-ului in conditii mai putin solicitante (plimba..
50€
Fără TVA:42€
Brand: BRP - XPS
Ulei BRP XPS sintetic, conceput special pentru a satisface nevoile unice ale motoarelor Rotax. Asigura o protectie maxima impotriva uzurii in motoarele E-TEC. Previne depunerile rezultate in urma arderii si reduce emisiile de fum. Este potrivit pentru toate vehiculele BRP, ATV-uri Can-Am, snowmobi..
58€
Fără TVA:49€
Ulei BRP XPS 5W40 4T 4L
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Ulei de motor BRP XPS semi-sintetic, vascozitate 5W40, conceput special pentru motoarele in 4 timpi BRP. Poate fi folosit in cele mai solicitante conditii. Protejeaza motorul impotriva ruginii si coroziunii. Recomandat pentru modelele Can-Am. Ambalaj: 4 L..
58€
Fără TVA:49€
Brand: Motul
Respecta specificatile producatorilor de motociclete. Rezistenta mare a filmului ce protejeaza motorul si cutia de viteze. Schimbare a vitezelor mai usoara si mai rapida. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate in ulei. Compatibile cu convertoare catalitice. Standarde: API SL, SJ, SH, SG..
59€
Fără TVA:50€
Ulei 100% sintetic special conceput pentru motoarele in 4 timpi cu racire cu aer sau cu apa. Are clasele SAE (sistem de gradare a vascozitatii uleiurilor de motor) recomandate de majoritatea producatorilor de motociclete. Fabricat 100% din ester sintetic pentru a oferi putere sporita, protectie opti..
61€
Fără TVA:51€
Ulei BRP XPS 0W40 4T 3.78 L
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Ulei de motor BRP XPS sintetic, vascozitate 0W40, conceput special pentru motoarele in 4 timpi BRP. Uleiul de motor sintetic XPS 0W-40 este cea mai buna alegere pentru snowmobilul, ATV-ul si motoarele SXS in 4 timpi utilizate pe vreme rece. Protejeaza motorul impotriva ruginii si coroziunii. Recoman..
64€
Fără TVA:54€
Brand: Motul
Motul 300V Factory Line este produsul a mai multor ani de dezvoltare, prin implicarea Campionatelor Mondiale de Superbike si Enduro, impreuna cu cercetarea unei echipe mari de specialisti. Acest lubrifiant este rezultatul tehnologiilor de varf si angajamentul Motul pentru performanta. Antici..
80€
Fără TVA:67€
Brand: Polaris
Ulei Snowmobil 2T 100% sintetic, Polaris Ves Extreme, pentru motorarele cu doi cilindri. Performanta maxima necesita lubrifiantul suprem - Polaris VES Extreme, un ulei de neegalat pentru motoarele de snowmobil Polaris in 2 timpi in ceea ce priveste protectia motorului. Formula pe baza de ester ofera..
89€
Fără TVA:75€
Brand: ELF
ELF MOTO4 ROAD 10W40 este un ulei sintetic, recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale API SN si JASO MA2. Este un ulei multifuncțional - indeplinește cerintele severe din traficului urban si ale traseelor pe distante lu..
470€
Fără TVA:395€
Brand: ELF
ELF MOTO 4 ROAD 15W50 este un ulei sintetic, recomandat pentru toate tipurile de motociclete cu motor in 4 timpi, in conformitate cu standardele internationale APNSN si JASO MA2. MOTO 4 ROAD 15W50  are o reactivitate specifica la variatiile de temperatura, iar fluiditatea sa maxima la temperaturi sc..
480€
Fără TVA:403€
Brand: BRP - XPS
Ulei de motor BRP XPS semi-sintetic cu vascozitate 5W40, conceput special pentru motoarele BRP in 4 timpi. Recomandat pentru modelele Can-Am. Ambalaj: butoi 205 L...
2.950€
Fără TVA:2.479€
Ulei BRP XPS 4T 0W40 SYNTHETIC 55 205L
Pre-Order
Brand: BRP - XPS
Ulei de motor BRP XPS semi-sintetic, vascozitate 0W40, conceput special pentru motoarele in 4 timpi BRP. Poate fi folosit in cele mai solicitante conditii. Protejeaza motorul impotriva ruginii si coroziunii. Recomandat pentru modelele Can-Am. Ambalaj: butoi 205 L...
3.283€
Fără TVA:2.759€
Afişare 1 - 50 din 50 (1 pagini)