Carpatian Riders
Coş cumpărături

Jobe 50 Years Collection

Jobe 50 Years Collection
Vesta Salvare Neopren Barbati Jobe 50 Year
Pre-Order
Brand: Jobe
Creată pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare în lumea sporturilor nautice, Vesta Salvare Neopren Barbati Jobe 50 Year pentru barbati este confectionata dintr-un neopren moale si confortabil, de inalta calitate. Vesta este echipata cu un fermoar YKK in partea frontala, catarame rezisten..
89€
Fără TVA:75€
Vesta Salvare Neopren Femei Jobe 50 Year
Pre-Order
Brand: Jobe
Creată pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare în lumea sporturilor nautice, Vesta Salvare Neopren Jobe 50 Year pentru femei este confectionata dintr-un neopren moale si confortabil, de inalta calitate. Vesta este echipata cu un fermoar YKK in partea frontala, catarame rezistente YKK, cu..
89€
Fără TVA:75€
Gonflabil Double Trouble Jobe 50 Year 2 Persoane
Pre-Order
Brand: Jobe
Creat pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare în lumea sporturilor nautice, Gonflabilul pentru apa tratabil Double Trouble Jobe 50 Year, are o capacitate pentru 2 persoane, 2 locuri separate. Este confectionat dintr-un material foarte rezistent (24G PVC), acoperit cu nylon (840D). Dispune ..
169€
Fără TVA:142€
Schiuri Nautice Allegre Combo Jobe 50 Year
Pre-Order
Brand: Jobe
Create pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare în lumea sporturilor nautice, Schiurile Nautice Allegre Combo Jobe 50 Year sunt perfecte pentru întreaga familie și pentru toate nivelurile de experienta. Acestea pot fi utilizate atat pentru schi nautic combo, cat si pentru slalom (monoski)...
229€
Fără TVA:192€
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)