Carpatian Riders
Coş cumpărături

Husa ATV / Moto

Husa ATV / Moto
Brand: Sikkia Model: Husa Moto XL Sikkia
Husa Sikkia XL pentru protectia motocicletei. Este confectionata dintr-un nylon foarte rezistent, protejand excelent motocicleta sau scuterul impotriva intemperiilor. La colturi este prevazuta cu un material mai intarit pentru o rezistenta mai buna. Dimensiuni (LxlxH): 2300 x 955 x 1100 mm...
39€
Fără TVA:33€
Husa Protectie ATV XXL Sikkia
Pre-Order
Brand: Sikkia Model: Husa Protectie ATV XXL Sikkia
Husa Sikkia XXL pentru protectia ATV-urilor de mari dimensiuni. Este confectionata dintr-un nylon foarte rezistent, protejand excelent ATV-ul impotriva intemperiilor. La colturi este prevazuta cu un material mai intarit pentru o rezistenta mai buna. Dimensiuni (LxlxH): 2200 x 980 x 1060 mm...
39€
Fără TVA:33€
Husa protectie DOWCO ATV Black 2XL
Pre-Order
Brand: DOWCO Model: Husa protectie DOWCO ATV Black 2XL
Husa protectie DOWCO ATV Black 2XL pentru protectia ATV-ului este confectionata dintr-un nylon usor, foarte rezistent de culoare negru, protejand excelent ATV-ul impotriva intemperiilor. Acopera complet vehiculul, iar in cusatura inferioara este prevatura cu elastic pentru a asigura o potrivire perf..
69€
Fără TVA:58€
Husa Protectie ATV XXL
Pre-Order
Brand: Kolpin Model: Husa Protectie ATV XXL
Husa Kolpin pentru protectia ATV-ului. Este confectionata dintr-un nylon foarte rezistent de culoare negru, protejand excelent ATV-ul impotriva intemperiilor. La colturi este prevazuta cu un material mai intarit pentru o rezistenta mai buna. Dimensiuni (LxlxH): 2413 x 1270 x 1270 mm, greutate 1.83 k..
70€
Fără TVA:59€
Husa sa ATV Can-Am Outlander
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am Model: Husa sa ATV Can-Am Outlander
Husa sa ATV Can-Am, confectionata dintr-un material rezistent la apa, noroi sau praf. Compatibila modelelor ATV Can-Am Outlander...
95€
Fără TVA:80€
Brand: BRP Can-Am Model: HUSA SNOWMOBILE Ride On Cover (ROC)
Husa Ride On Cover (ROC), rezistenta la intemperii, se instaleaza rapid si usor, in cateva secunde. Are acces la ghidon pentru manevrarea snowmobilului in timp ce este acoperit, catarame cu prindere rapida ce pot fi utilizate usor cu o singura mana. ROC System se potriveste cu sanii de la 129" la 17..
240€
Fără TVA:202€
HUSA Sea-Doo Can-Am Jetski GTX, RXT-X, WAKE PRO, FISH PRO, GTI, GTR, WAKE, RXP-X
Noi
Brand: BRP Can-Am Model: HUSA Jetski Sea-Doo Can-Am
O husa care protejeaza suprafetele ambarcatiunilor de praf, murdarie, decolorarea soarelui si multe altele in timpul depozitarii. Husa are constructie extrudata din plastic 100% impermeabila. Cusaturile topite previn scurgerile in timpul ploii sau zapezii. Orificiile de ventilatie permit circulatia ..
295€
Fără TVA:248€
Brand: BRP Can-Am Model: Husa protectie SSV Can-am Maverick X3
Husa protectie SSV Can-am Maverick X3, este confectionata dintr-o panza rezistenta din poliester vopsit cu solutie, rezistent la UV. Husa dispune de captuseala interioara moale care protejeaza parbrizul si panourile colorate de abraziune. Toate zonele predispuse abraziunii ridicate sunt intarite cu ..
445€
Fără TVA:374€
Husa protectie SSV Can-am Maverick X3 Max
Pre-Order
Brand: BRP Can-Am Model: Husa protectie SSV Can-am Maverick X3 Max
Husa protectie SSV Can-am Maverick X3 Max, este confectionata dintr-o panza rezistenta din poliester vopsit cu solutie, rezistent la UV. Husa dispune de captuseala interioara moale care protejeaza parbrizul si panourile colorate de abraziune. Toate zonele predispuse abraziunii ridicate sunt intarite..
560€
Fără TVA:471€
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)